Haberler

Vestel Manisaspor 3 Sambacı Alacak

Vestel Manisaspor Yönetimi Rahatsızlığı Yüzünden Sözleşmesini Feshettiği Meduna'dan Sonra Johana ve Zelenka'yla da Yollarını Ayırırken Futbol Şube Sorumlusu Semih Vardarer, Devre Arasında 3 Brezilyalı Oyuncu Alacaklarını Açıkladı.

Vestel Manisaspor yönetimi rahatsızlığı yüzünden sözleşmesini feshettiği Meduna'dan sonra Johana ve Zelenka'yla da yollarını ayırırken Futbol Şube Sorumlusu Semih Vardarer, devre arasında 3 Brezilyalı oyuncu alacaklarını açıkladı.

Üç futbolcunun da Brezilyalı olabileceğini söyleyen Semih Vardarer, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak şunları söyledi:

''Şu anda Brezilya'da olan idari menajerimiz Mustafa Turgat, 22 yaşında bir golcü ile anlaştı. Kulübüyle pazarlığımız sürüyor. Ayrıca İnternacional'da forma giyen Alex zaten gündemimizdeydi. Bu ülkeden bir de stoper alıp yabancı transferini kapatmayı düşünüyoruz.''

Zelenka ve Johana'ya kulüp bulmalarını söylediklerini de vurgulayan Semih Vardarer, ''Kendileri gitmezlerse sözleşmelerini feshedip UEFA'ya şikayet edeceğiz'' diye konuştu.

Bu arada Denizlispor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren siyah beyazlı takımda sarı kart cezalısı Nizamettin'in bu maçta forma giyemeyeceği bildirildi.

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA,(DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title