Haberler

Verizon CloudSwitch'i Satın Aldı

Verizon; merkezi Burlington, Mass'da bulunan özel şirket CloudSwitch ile yine bir Verizon şirketi olan Terremark'ı birleştirmeyi planlıyor.

Verizon Communications Inc. kurumsal bulut yapısına geçişi kolaylaştırarak bulut bilişim adaptasyonunu hızlandıran çözümlere sahip yenilikçi bulut yazılım teknolojisi sağlayıcısı CloudSwitch'i satın aldığını duyurdu.

Anlaşmanın şartları ise kamuya açıklanmadı.

Bu sayede şirketin dünya çapındaki bulut servis stratejisi Verizon'un hibrid bulut ve buluttan buluta yetenekleri ile birlikte hızlanacak.

CloudSwitch, Verizon'a Bulut bilişim sektöründe çağ açacak bir yazılım getiriyor. Bu yazılımla birlikte firmalar, uygulamalarını veya iş yüklerini, şirket veri merkezi ve bulut arasında uygulama veya altyapı katmanını değiştirmeden kolayca ve güvenle taşıyabilecekler. Verizon bu sayede bulut bilişimin yaygınca kullanılmasını engelleyen çok önemli bir sorunu da ortadan kaldırmış oluyor.

CloudSwitch teknolojisi ile birlikte kurumlar, bulut yapısına geçişte veya bulut yapısından başka bir yapıya geçişte verileri ve uygulamalarını güvence altına alırken, aynı zamanda esnek ve kontrollü bir geçiş sürecine sahip oluyorlar. Ek olarak kurum uygulamaları entegrasyonu olduğu şekilde sürdürülebiliyor ve uygulamalar yerel olarak çalıştırılıyormuşçasına bulut üzerinden kontrol edilebiliyor. Terremark'ın gelişmiş BT ve güvenlik çözümleri ile birleştiğinde, bu teknoloji, anahtar teslim kurumsal sınıf bulut bilişim çözümlerinin (özel-açık, açık-açık ve birleşik) dünya çapında daha yaygınlaşmasını sağlayacak.

Verizon Global Başkanı Bob Toohey; "Bulut bilişim pazarı, hem kurumsal müşterilerimiz hem de onların hizmet ettiği tüketiciler açısından hızla büyüyen bir fırsat" dedi. " CloudSwitch'in satın alınmasıyla birlikte Verizon, kurumsal bulut bilişimini tanımlama adına büyük bir adım daha atmış oldu."

CloudSwitch CEO'su John McEleney ise; "Verizon ile birleşmek bize; yazılım çözümümüzü Bulut altyapısı konusunda pazar lideri olan bir oyuncuyla sunma şansı tanıdı. Bizim vizyonumuz her zaman, kurum veri merkezleri ve global bulut servisleri arasında

kusursuz ve güvenli bir bulut federasyon ortamı kurmak üzerine oldu. Birlikte, kurumlara, bulut bilişim kullanırken 'seç ve tıkla' basitliğindeki eşsiz seviyede esneklik, ölçeklenebilirlik ve kontrol imkanı sunabileceğiz. Bu ortaklık, bulut bilişimin geniş kitleler tarafından kabul görmesine yardımcı olacak. Özellikle de karmaşık iş yüklerini yönetme konusunda"dedi.

Verizon, bağlı şirketi Terremark üzerinden, gelişmiş üst sınıf Bilişim Teknolojileri, bulut ve güvenlik servislerini dünya çapında sunuyor. Terremark, müşterilerine, günümüzün karmaşık ve dinamik iş ortamında BT altyapılarını geliştirme ve uygulama performanslarını artırma olanağı tanıyor. Daha detaylı bilgi için Verizon IT Solutions & Hosting web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title