Haberler

Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni

Afşin Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından, ilçede gelirler ve kurumlar vergisinde il bazında dereceye giren vergi mükellefleri için ödül töreni düzenledi.

Afşin Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından, ilçede gelirler ve kurumlar vergisinde il bazında dereceye giren vergi mükellefleri için ödül töreni düzenledi.

Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, ATSO toplantı salonunda düzenlenen törende, ödül törenine katılmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Devletimizin önemli vasıflarımızdan bir tanesi de vergi toplama gücünü elinde bulundurmasıdır" dedi.

Belli bir üretimin, üretim sonucunda elde edilmiş gelirin ve tahakkuk etmiş verginin değil, doğrudan doğruya insanlık ve vatandaşlık görevinin ifasına şahitlik etmiş olduklarını dile getiren Güvençer, "İlçemizde ne kadar çok üretim varsa ve ne kadar çok vergi çıkarsa bu Afşin'in büyüklüğünün göstergesidir. Ülke olarak büyük hedeflerimiz var ve bu hedeflere ulaşmak için çalışıyoruz. Afşin'de 2014 Kurumlar ve Gelirler Vergisinde il bazında dereceye giren vatandaşlarımızı tebrik ediyorum" diye konuştu.

ATSO Başkanı Bekir Sıtkı Can ise ilçedeki iş adamlarının vergi yarışında il bazında önemli bir seviyeye yükselmesinden duyduğu mutluluğu belirtti.

Afşi'in güçlendiğini vurgulayan Can, şunları kaydetti:

"Bugün burada hem ilçesine yatırım yapan, hem devletine vergisini veren hemde Kahramanmaraş genelinde vergi yarışında hatırı sayılır bir seviyeye ulaşan vergi mükellefi rekortmenlerimize teşekkür ediyorum. İlçemizden il genelinde ne kadar çok vergi rekortmeni çıkarabilirsek o kadar çok güçlendiğimiz ortaya çıkar. Bu kapsamda ilimizde ilk yüz mükellef içerisinde yer alan 5 firmayı tebrik ediyorum."

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet İlker Çitil ve MHP Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor da Afşin'de iş adamlarının dereceye girmesinden mutluluk duyduklarını belirterek iş adamlarına teşekkür etti.

Konuşmaların ardından kurumlar ve gelir vergisinde il genelinde ilk 100'e giren iş adamlarına plaketleri verildi.

Törene, Afşin Kaymakamı Fatih Aksoy, Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, siyasi parti il ve ilçe başkanları, kurum amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Hakan Güvençer Kahramanmaraş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title