Haberler

Vergi Dairesi Başkanı Erol Çember, Ticaret Odasını Ziyaret Etti

Gaziantep Vergi Dairesi Başkanı Erol Çember, Vergi Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Gaziantep Ticaret Odası'nı (GTO) ziyaret etti.

Gaziantep Vergi Dairesi Başkanı Erol Çember, Vergi Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Gaziantep Ticaret Odası'nı (GTO) ziyaret etti.

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Erol Çember, 24. Vergi Haftası etkinlikleriyle vergi bilincini arttırmayı amaçladıklarını söyledi. Ziyarette konuşan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, Gaziantep Vergi Dairesi Başkanı Erol Çember ve teşkilat çalışanlarının Vergi Haftası'nı kutlayarak, "Size ve şahsınızda tüm teşkilat mensuplarına özverili çalışlarınızdan dolayı teşekkür ediyor, haftanızı kutluyorum" dedi.

Bir ülkenin ekonomik gelişimi ve kalkınmasında verginin tetikleyici unsurların başında geldiğini ifade eden Başkan Aslan, "Odamıza kayıtlı sektörler temsilcilerinden şuana kadar olumsuz anlamda çalışmalarınızla ilgili hiçbir şey yok. Genel anlamda memnuniyet söz konusu. Bu memleketin kalkınması için çalışan herkes bunun bilincinde. Bu noktada Gaziantep Ticaret Odası olarak her zaman sizlerle dayanışma içerisinde olmaya hazırız" diye konuştu.

Gaziantep Vergi Dairesi Başkanı Erol Çember ise, öncelikli hedeflerinin kayıt dışı ile mücadele olduğunun altını çizdi. Çember, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza iyi bir gelecek kurmak için kayıt dışıyla mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu konuda Başbakanlığımızın Kayıt dışı Eylem Strateji Planı kapsamında Gelir İdaresi Dairesi Başkanlığı koordinatör kurum olarak görevlendirildi ve bütün iş ve işlemlerin odağındayız.

Teknolojinin ve kamu kurumlarının iş birliğinin en üst seviyede olmasına rağmen kayıt dışı ile mücadele bir yere kadar etkin olabiliyoruz. İnsanlarımızda vergi bilincini arttırmadıkça istenilen başarının elde edilemeyeceğine inanıyoruz. Çünkü bu vergi bilincinin odağında mükellefin kendisinden başka hiç kimse yok. Önce mükellefi daha doğrusu ilerde mükellef olacakları bu konuda bilinçlendirilmesi gerekiyor" şeklinde konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Ticaret Odası Mehmet Aslan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title