Haberler

Vergi Daireleri Haftasonu da Açık Olacak

Motorlu Taşıt Vergisinin Birinci Taksitinin Ödeme Süresi 31 Ocak'ta Sona Veriyor. Vergi Daireleri Hafta Sonu da Mesai Yapacak.

Motorlu taşıt vergisinin birinci taksitinin ödeme süresi 31 Ocak 2007'de sona eriyor. Bakanlık, yığılma yaşanmaması için vergi dairelerinin hafta sonu da mesai yapacağını açıkladı.

Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Ankara, İstanbul, İzmir, Adana ve Bursa il merkezlerindeki motorlu taşıtlar vergisini tahsile yetkili vergi daireleri 27 Ocak 2007 cumartesi günü mesai saati sonuna kadar açık kalacak. Açıklamada, iş yoğunluğu dikkate alınarak bu illerdeki vergi dairelerinin 28 Ocak Pazar günü, ilçelerindeki vergi dairelerinin de 27 Ocak Cumartesi ve 28 Ocak Pazar günlerinde çalışacağı bildirildi. Ayrıca, diğer il merkezleri ve ilçelerde, motorlu taşıtlar vergisini tahsile yetkili vergi dairelerinin 27 Ocak Cumartesi ve 28 Ocak Pazar günlerinde açık bulundurulması konusunda da vergi dairesi başkanları ile il defterdarlarının yetkili kılındığı kaydedildi.(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title