Haberler

    Velodrome Cehenneminde Kurtarıcı Cavani

    Ligue 1'in 10. haftasında zorlu Marsilya deplasmanına konuk olan PSG, Edinson Cavani'nin 90+2'de attığı golle sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

    Ligue 1'de ilk 9 haftayı yenilgisiz kapatan ve liderlik koltuğuna kurulan PSG, Marsilya deplasmanında duraklama dakikalarında 1 puanı kurtardı.

    Velodrome'da oynanan karşılaşmaya baskılı başlayan ev sahibi 16. dakikada 'nun ceza sahası dışından yaptığı şık vuruşla 1-0 öne geçti. Golden sonra kontrolü ele alan PSG 33. dakikada Rabiot'nun asistindeile eşitliği sağladı ve devre 1-1 sona erdi.

    İkinci yarıda hızlı hücumlarla gol arayan Marsilya hedefine 78. dakikada ulaştı ve Njie'nin büyük çaba gösterek ceza sahasına taşıdığı topa altı pas üzerinde vurantakımını tekrar öne geçirdi. PSG'nin Brezilyalı yıldızı Neymar 87. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Bu dakikadan sonra Marsilya'nın rakibi karşısındaki 8 yıllık galibiyet hasretini dindireceği düşünülürken, Edinson Cavani sahneye çıktı. 90+2'de kazandığı serbest vuruşta topun başına geçen Uruguaylı topu ağlara yolladı ve takımı ilk yenilgiden kurtardı: 2-2.

    Bu sonuçla lider PSG puanını 26 yaparken, Marsilya 18 puana yükseldi.

    Aynı başlıkta

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Edinson Cavani Luiz Gustavo Marsilya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title