Haberler

Veliler 'Geleceğim İçin Okuyorum Projesi' Kapsamında Sınava Girdi

Güncelleme:

Muş'ta 2071 Melikşah İlk ve Ortaokulu öğrenci velileri 'Geleceğim için okuyorum-3' projesi kapsamında daha önce dağıtılan kitaptan sınava girdi.

Muş'ta 2071 Melikşah İlk ve Ortaokulu öğrenci velileri 'Geleceğim için okuyorum-3' projesi kapsamında daha önce dağıtılan kitaptan sınava tabi tutuldu.

Leyla Navaro'nun aile içi ilişkileri konu alan 'Gerçekten beni duyuyor musun?' isimli kitabı alıp okuyan veliler, kitaba bağlı olarak bir sınava tabi tutuldu. 24 Mayıs'ta açıklanacak olan sınav sonuçlarında birinci olan veliye çeyrek altın, ilk 10'a giren velilere ise teşekkür belgesi verileceği belirtildi. 2071 Melikşah İlk ve Ortaokulu Müdürü Enver Kıvanç, sınıf öğretmeni Aslan Ali Demirkol, Rehber Öğretmen Tuğba Işık, Türkçe Öğretmeni Fatma Elif Erdem ve diğer öğretmenlerin başarılı çalışmaları ile üç yıl önce hayata geçirilen proje, veliler tarafından da ilgi görüyor. Çocuk gelişimi ile ilgili kitapların dağıtıldığı projede, velilerin çocuklarını anlamaları ve sorunları daha kolay çözmeleri hedefleniyor.

Proje kapsamında yapılan sınav ile ilgili bir açıklama yapan Okul Müdürü Enver Kıvanç, 3 yıl önce projeyi başlattıklarını belirterek, öğrencilere ve aynı zamanda velilere yönelik faydalı bir çalışma yaptıklarını söyledi. Bu etkinlikle beraber velilerin çocuklarına karşı sorumluluklarını daha iyi anladıklarını ifade eden Kıvanç, "Öğretmen arkadaşlarla beraber kararlaştırdığımız kitabı velilerimize, öğrencilerimizin aracılığıyla daha öncede göndermiştik. Kitabı okuyan velilerimizi bugün çok amaçlı salonumuzda sınava aldık. Sınav sonucunu değerlendirdikten sonra velilerimizi önümüzdeki hafta 24 Mayıs'ta okulumuza davet edeceğiz. Birinci olan velimize çeyrek altın, ilk 10'a giren velilerimize teşekkür belgesi ve diğer velilerimize de katılımlarından dolayı katılım belgesi takdim edeceğiz" dedi. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Melikşah Muş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title