Haberler

Veli Projesi ile 1. Oldular

Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Veli Rehberlik Hizmeti Projesi” Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri Yarışması’nda Türkiye 1.si seçildi.

Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Veli Rehberlik Hizmeti Projesi" Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri Yarışması'nda Türkiye 1.si seçildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Sivas Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, Sivas'a birincilik getiren proje ile ilgili yaptığı açıklamada, "Veli Rehberlik Hizmeti Projemizin amacı; ilimizde bulunan resmi ve özel, okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise çağındaki çocuklarımızın anne ve babalarını, çocuğunun eğitim öğretim yaşantısı ya da gelişim dönemi problemleriyle ilgili danışmanlık hizmeti alabileceği, alanında uzman rehber öğretmenlerimizle ücretsiz ve online olarak buluşturmaktır. Bu sayede anne babaların, çocuklarıyla doğru ve etkili bir iletişim içerisinde onların beklenti ve ihtiyaçlarını anlayarak sorunlarına pedagojik çözüm yolu bulmaları; çocukluk döneminde yaşanabilecek zorlukların önüne geçerek sağlıklı, özgüven sahibi ve başarılı bireyler olmalarını sağlamaktır. Bu proje şuana kadar büyük bir başarıyla yürütüldü ve önemli olumlu dönütler alındı. Şu ana kadar 9 bin 721 velimiz 7 gün 24 saat ücretsiz ve online psikolojik danışmanlık ve rehberlik hizmeti sunan sistemimize üye oldu. Velilerimizden gelen bin 816 soru gönüllük ilkesine göre çalışan 25 rehber öğretmenimiz tarafından cevaplandı." Dedi.

Birincilik böyle geldi

Milli Eğitim Bakanlığı'nın en prestijli ödülü olan Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri'nde önce bölge ardından Türkiye birinciliğini elde ettiğini belirten Savaşçı, "Türkiye genelinde 4 bin 841 projenin yarıştığı, 151 projenin saha incelemesine kaldığı ve 62 projenin bölge ödülü almaya hak kazandığı yarışmada projemiz, yapılan değerlendirmeler sonucunda hem bölge hem de bakanlık ödülüne layık görülerek Türkiye birincisi olmuştur. Ben, projemizin hayata geçirilmesi ve uygulanmasında emeği geçen tüm rehber öğretmenlerimize ve ARGE birimimizde görevli öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. İnşallah, bu proje ileride ülke genelinde yaygınlaşacaktır." Şeklinde konuştu. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Sivas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title