Haberler

Veli Küçük Taburcu Oldu

Kaldığı Cezaevi Odasındaki Banyoda Düşmesi Sonucu Kocaeli Devlet Hastanesi'nde Tedavi Altına Alınan Emekli Tuğgeneral Veli Küçük Taburcu Edildi.

İstanbul Ümraniye'de bir gecekonduda ele geçirilen patlayıcılara ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklu bulunan ve kaldığı cezaevi odasındaki banyoda düşmesi sonucu Kocaeli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan emekli Tuğgeneral Veli Küçük taburcu edildi.

Kocaeli Devlet Hastanesi'ne dün baygın halde getirilen ve bir süre gözetim altında tutulduktan sonra yapılan tetkiklerin ardından Nöroloji servisine yatırılan Küçük'ün sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Nöroloji Uzmanı Dr. Caner Çakmak tarafından yapılan tedavi sonrasında taburcu edilen Küçük, yine yoğun güvenlik önlemi altında cezaevi ambulansı ile Kocaeli 1 No'lu F Tipi Cezaevi'ne götürüldü.

Hastanede kaldığı süre içinde kardiyoloji, göğüs hastalıkları ile nöroloji uzmanı hekimler tarafından sağlık kontrolünden geçirilen Küçük'e refakatçi olarak eşi Leyla Küçük ile avukat kızı Zeynep Küçük eşlik etti.

Bir ara eşinin kaldığı hastane odasından çıkan Leyla Küçük, Acil Servis'in yanındaki kafeterya ya giderek bir süre dinlendi, bazı hasta yakınları ile sohbet etti.

Küçük'ün banyoda düşmesinin ardından odasındaki butona basarak yardım çağırdığı öğrenildi.

Kaynak: AA / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title