Haberler

Vekillerden Bayramda Selendi Çıkartması

CHP ve AK Parti Manisa milletvekilleri bayramın ikinci gününde Selendi ilçesinde partilileriyle bayramlaştı.

CHP ve AK Parti Manisa milletvekilleri bayramın ikinci gününde Selendi ilçesinde partilileriyle bayramlaştı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili Özgür Özel, Selendi ilçesine bayramlaşmak üzere geldi. Özel, burada yaptığı konuşmasında, "Selendi'ye hayranım her gittiğim yerde Selendi'yi anlatıyorum burada olan birlikteliği hiçbir ilçede görmedim geçtiğimiz aylarda HSYK tarafından adliyesi kapatılan 145 ilçeden bir tanesiydi. Geri açılması konusunu da çok zor görüyordum ancak, Selendi de bulanan tüm siyasi partiler, meslek odaları, Belediye Başkanı, muhtarlar ve selendi dışında bulanan dernek yöneticileri bizlerin yanına Ankara'ya gelerek biz adliyemizi istiyoruz dediler. Bizler de bu isteklerini tüm Manisa milletvekilleri olarak görev saydık,çalışma yaptık ve bunun neticesinde adliyenin geri kazandırılması hususunda başarılı olduk" dedi.

Özel, bundan sonra da ilçe için yapılacak her türlü çalışmalar destek vererek,ilçenin kaderinin değiştirilmesi konusunda el birliği içinde çalışacaklarını söyledi. Özgür Özel, ülkenin birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, "Dün dağın başında teröristlerle sarmaş dolaş olan bazı milletvekilleri bizi üzdü. BDP'li milletvekillerinin, Şemdinli-Derecik bölgesinde silahlı teröristlerle buluşmasıyla senaryonun farklı bir versiyonudur.

BDP bugüne kadar bu bölücü terör örgütünü hiçbir zaman bu bir terör örgütüdür diye ilan etmedi. Biz Manisa'nın değil tüm Türkiye'nin milletvekilliyiz bazı kesimlerin değil,

onlarda bazı kesimlerin değil tüm ülkenin milletvekili olmalı. Onlar terörün destekçileri ise; mecliste işleri ne meclisi derhal terk etsinler diyerek Cumhuriyet Halk partisi ülkenin bölünmemesi için lokomotif bir parti Atatürk'ün kurduğu parti ülkenin bölünmemesi için çalışıyor. Bizler bugün mecliste ülkenin bölünmez bütünlüğü için çalışıyoruz ancak dün yaşananlar bizleri zedeledi meclisi zedeledi" diye konuştu.

Konuşmasının ardından İlçe Başkanı Mehmet Cımık, Milletvekili Özgür Özel'e ilçeye yaptığı çalışmalar ve verdiği hizmetlerden dolayı onur belgesi verdi.

YURTTAŞ DA SELENDİ DE BAYRAMLAŞTI

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Yeni Cami Mahallesi'nde bulunan AK Parti İlçe teşkilat binasında, partililerle bir araya gelerek bayramlaştı. Bayramlaşma programına CHP İlçe Başkanı Mehmet Cımık, MHP'li Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Oda başkanları, dernek başkanları ve partililer katıldı. Programda bir konuşma yapan Yurttaş, "Ramazan ayının nihayete ermesi ile bir Ramazan bayramına da eriştik. Bayramlar küslüklerin sona erdiği kardeşliğin pekiştiği bir gündür, bayramda sizlerle birlikte olmanın sevincini yaşıyorum Bu vesile ile bayramınızı kutluyor,

aileniz ile dostlarınız ile mutlu bir bayram geçirmenizi diliyorum" dedi. Partililer ve belediye başkanı ile bir süre sohbet eden Yurttaş, ilçeden ayrıldı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Ak Parti Selendi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title