Haberler

Vekil Gözgeç Kadın Esnafın Yanında

Güncelleme:

Bursa'daki kadın esnaflar hakkında bilgi alan Vekil Gözgeç, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, kadınların sosyal ve siyasal yaşamda, her alanda kadının yer alması için öncülük ediyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi Bursa Milletvekili, TBMM Adalet Komisyonu Üyesi, Mali Dostluk Grubu Başkanı ve Genel Merkez İnsan Hakları Başkan Yardımcısı Av. Emine Yavuz Gözgeç, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni (BESOB) ziyaret ederek, BESOB Başkanı Arif Tak'la istişarelerde bulundu.

Kadınlarımızın, yaşamın her alanında olduğu gibi, iş hayatında da yer alması, başarılı olması bizleri mutlu ediyor. Çünkü kadınların iş hayatında çoğalması düzen, güzellik ve disiplini de beraberinde getiriyor" dedi.

"Kadınların öncü rolünün her zaman farkında olduk"

Gelecek dönemde kadınlara esnaflara yönelik projeler gerçekleştirmek istediklerini de belirten Vekil Gözgeç, "AK Parti olarak her zaman kadınların toplumdaki öncü rolünün farkında olduk ve buna göre hareket ettik. İş hayatında yer alan kadınlarımızın da her zaman yanındayız. Onlarla beraber olmak, onların iş hayatına katkıda bulunmak bizleri her zaman heyecanlandırıyor. BESOB Başkanımız Arif Tak ve diğer oda başkanlarımızla beraber, kadın esnaflarımıza yönelik projelere imza atmak isteriz" diye konuştu.

"Kadın esnafımıza pozitif ayrımcılık tanıyoruz"

Bursa'daki kadın esnaflar hakkında konuşan BESOB Başkanı Arif Tak da, "Odamıza kayıtlı yaklaşık 70 bin esnaftan 17 bini kadın. Her geçen gün iş hayatına atılan kadınlarımızın sayısı artıyor ve bu bizleri de mutlu ediyor. BESOB olarak biz de kadın esnaflarımıza pozitif ayrımcılık gösteriyoruz. Aidatlarda, eğitimlerde ve desteklerde kadın esnaflarımıza ayrıcalık tanıyoruz" ifadelerini kulandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title