Haberler

Vehbi Emre ve Hamit Kaplan Uluslararası Grekoromen Güreş Turnuvası Sona Erdi

Vehbi Emre ve Hamit Kaplan Uluslararası Grekoromen Güreş Turnuvası'nda, 130 Kiloda Rıza Kayaalp, 67 kiloda Murat Fırat ve 77 kiloda Fatih Cengiz altın madalya kazandı.

Vehbi Emre ve Hamit Kaplan Uluslararası Grekoromen Güreş Turnuvası'nda, 130 Kiloda Rıza Kayaalp, 67 kiloda Murat Fırat ve 77 kiloda Fatih Cengiz altın madalya kazandı.

İstanbul Bağcılar Spor Salonu'nda 36'ncısı gerçekleşen turnuvada, 4 altın, 4 gümüş ve 2 de bronz madalya kazanan Türkiye toplam 10 madalya ile turnuvayı 191 puanla 1'inci sırada tamamladı. Dün gerçekleşen finallerde 55 kiloda Ekrem Öztürk Altın, 63'de Rahman Bilici, 72 kiloda Murat Dağ ve 82 kiloda Emrah Kuş gümüş madalya kazanırken, 72 kiloda Cengiz Aslan ve 97 kiloda Süleyman Demirci ise bronz madalyanın sahibi olmuştu. Bugün yapılan finallerde ise 130 Kiloda Rıza Kayaalp, 67 kiloda Murat Fırat ve 77 kiloda Fatih Cengiz rakiplerini yenerek altın madalyaya ulaşırken, Ensar Karabacak ise gümüş madalya kazandı. Böylelikle Türkiye turnuvayı 4 altın, 4 gümüş ve 2 bronz olmak üzere toplamda 10 madalya ve 191 puan ile şampiyon olarak tamamladı.

BELARUS VE AZERBAYCAN TAKİP ETTİ

Türkiye'nin ardından turnuvada 121 puan toplayan 2 ülkeden biri olan Belarus ikinci olurken, Azerbaycan ise üçüncü sırada yer aldı.

Türkiye Güreş Federasyonu başkanı Musa Aydın son yılların en başarılı turnuvalarından birini daha geride bıraktıklarını belirterek, "Gerek katılım gerek organizasyon, gerekse de sporcularımızın ortaya koyduğu performans olarak son derece başarılı bir organizasyonu geride bıraktık. Özellikle UWW yetkilileri de turnuvamıza tam not verdi. Dünya şampiyonası öncesinde tüm takımlar için önemli bir sınav niteliğindeydi. Bu turnuva artık geride kaldı. Şimdi önümüzdeki hafta yapacağımız Yaşar Doğu Serbest Güreş Turnuvası'na odaklandık. Oraya da katılım bir hayli fazla olacak ve derece yapmış önemli güreşçiler İstanbul'a gelecekler. Bu iki turnuvaya baktığımızda mini bir dünya şampiyonası organize ediyoruz diyebiliriz. Ben tüm sporcu, yönetici ve turnuvamıza emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Müsabakalardan detaylar

-Salondan görüntüler

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Rıza Kayaalp Hamit Kaplan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title