Haberler
Güncelleme:

Vefat eden Ferhan Şensoy için Ses Tiyatrosu'nda tören düzenleniyor! Kızı, tabutu görünce hıçkırıklara boğuldu

Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Ferhan Şensoy için bugün Ses Tiyatrosu'nda tören düzenlenecek. Törenin girişinde babasının tabutunu göre Derya Şensoy ise gözyaşlarına boğuldu. Usta sanatçı törenin ardından Teşvikiye Camii'nde kılınacak ikindi namazına müteakiben Zincirlikuyu Kabristanlığı'na defnedilecek. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (4)

HAKAN ARSLANOĞLU:

Tiyatrocular vefat ettiğinde cenazeleri alkışlar içinde tiyatro salonuna götürülüyor. sanki sahneye çıkıyor gibi. Cenaze törenlerinde alkışlama olmaz. vefat eden dualar eşliğinde toprağa yolcu edilir. Gerçek tiyatro toprağa girince başlıyor dünya da yaptıklarımızın hepsi öbür tarafta dev ekranda oynatılacak.

113
46
yanıtYanıtla
Mik Mik:

Bizi aydınlatın eyvallah

yanıt0
yanıt0
pentakill lol:

Allah rahmet eylesin. güzel sanatçıydı.

31
11
yanıtYanıtla
Gül Yıldırım:

Ömrü alkışlarla sahnede geçen bir oyuncunun alkışlarla törene çıkarılması kadar norma bişiy yok,dualar cenaze töreninde mezarlıkta elbette okunuyor,bu tören sahnede anma töreni mezarlıkta olan değil,işgüzarlık yapmayın yani.Kimsenkimsenin dinini ne derinlikte yaşadığını bilemez ama siz biraz haddinizi bilin.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title