Haberler

Vederson'dan Fenerbahçe Değerlendirmesi

Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde yarın Fenerbahçe'ye konuk olacak olan Bursaspor, zorlu deplasmandan 3 puan ile dönmeyi hedefliyor.

Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde yarın Fenerbahçe'ye konuk olacak olan Bursaspor, zorlu deplasmandan 3 puan ile dönmeyi hedefliyor. İstanbul'a hareket öncesi açıklamalarda bulunan tecrübeli oyuncu Gökçek Vederson, " Fenerbahçe'ye karşı oynamak çok zor ama inşallah galip geleceğiz" dedi.

Yeşil-beyazlı ekip, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 4. haftasında yarın deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak. Özlüce Tesisleri'nden hareket öncesi açıklamalarda bulunan tecrübeli kanat oyuncusu Gökçek Vederson, "Bizim için kilit bir maç. İnşallah kazanacağız. Form durumum iyi. Dizimde hafif bir sıkıntı vardı ama geçti. İnşallah yarın sıkıntı olmaz. Her zamanki gibi Fenerbahçe'ye karşı oynamak çok zor. Çok büyük takım. Bizim hedefimiz var. İnşallah yarın kazanacağız. Ligde şuan 5'inciyiz. Lig biraz zor. Bir galibiyet alınca yukarı, bir mağlubiyet alınca aşağıya iniyorsunuz. Bizim hedefimiz ilk 3 içerisinde yer almak" diye konuştu.

HARUN: "KOLAY MAÇ YOK"

Genç file bekçisi Harun Tekin ise, "İlk maçı kazandık. Sonraki iki maçı kaybettik. Bu maçı kazanmamız lazım. İnşallah kazanıp, gruptan da çıkarak kupayı almak istiyoruz. Takımdaki hava çok iyi. Herkes çok iyi hazırlandı. Kazanmak için gidiyoruz. Zorlu bir maç olacak. Kolay maç yok. 2. Lig takımları ile oynadığımız maçlar bile zor geçti" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda oynayacakları İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasını da değerlendiren Tekin, "Zorlu bir maç olacak. İnşallah hocalarım şans verirse elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Kendimi her zaman hazır durumda tutmaya çalışıyorum" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gökçek Vederson Türkiye Kupası Fenerbahçe Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title