Haberler

Ve NATO, Ege'deki Mülteci Ölümleri İçin Devrede!

Güncelleme:

Almanya Savunma Bakanı: NATO Ege'de devriye görevine başlayacak. Ege'de mülteci akınını ve insan kaçakçılığını havadan gözlemleyecek.

Almanya, Türkiye ve Yunanistan, Ege Denizi'ndeki insan kaçakçılarıyla mücadeleye destek olması için NATO'ya çağrıda bulunmuş, Ege Denizi'ni denetlemesini istemişti.

NATO'DAN ÇAĞRIYA OLUMLU YANIT

Çağrıya olumlu yanıt veren NATO, Ege Denizi'nde mülteci akınını gözlemlemek ve insan kaçakçılığını engellemek için devriye güç gönderilmesine karar verdi.

ALMAN BAKAN DUYURDU

Almanya Savunma Bakanı, NATO'nun Ege'de devriye görevine başlayacağını, mülteci akını ve insan kaçakçılığını havadan gözlemleyeceğini bildirdi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ege Denizi Yunanistan Türkiye Almanya Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500

Yorumlar (78)

akpli:

kürtleri hiç sevmiyorım

17
23
yanıtYanıtla
Zaza12:

PKK zihniyeti var sende! Beğenenler de asıl pkk li.

yanıt1
yanıt0
Vatandas:

Kardesim burdan algi yapma bide akpli yazmis hic bir ak partili akp kelimesini kullanmaz amacin belli senin.bizin kurt kardeslerimizle sorunumuz yok pkk ile sorunumuz var.

yanıt1
yanıt0
TC34TC:

Şunu bilerek yaptığın o kadar belli ki.... akp karşıtı olduğun da çok belli insanları böyle kışkırtmak ancak sizin gibi kuş beyinlilere yakışır.

yanıt2
yanıt0
yorumcu:

akpli olup kürtleri sevmeyen var mı daha doğrusu pkk yı partinin mardin millet vekili orhan miroglu ne diyo pkk terör örgütü değildir kendi topraklarında kendi ideolojisini savunan bir örgüttür diyor ve akp de milletvekiliği yapıyor. buna ne diyecen akpli

yanıt2
yanıt0
akpli:

akşam kumar oynarken çok içmişim kız varsa arkadaş olabiliriz akpliyim ben

31
5
yanıtYanıtla
malik:

bu güzel işte türkiyenin terörislere desteğide kesilmiş olacak böylece ne mülteci gelir ne de akp nın deaş elnusra gibi terörisleri gelebilir artık

9
14
yanıtYanıtla
okadarMobil-IOS:

TEK PİSLİK DİN VE TOPLUM MÜSLÜMANLIKTAN UZAK DURUNN

3
17
yanıtYanıtla
yasin:

Siz ırkçı hainleri natoda rusyanın elinden kurtaramıyacak dünyai devi rusyanın küçük bir ülke tarafından uçağının haince vurulmasını kabullenirmi zannediyorsunuz siz ırkçılardan hata bekliyorlar

5
11
yanıtYanıtla
akpli:

namaz kılmıyorum dine inanmıyorum her namaz saati burada yorum yapıyorum din diye bir şey yoktur

7
7
yanıtYanıtla
Tüm 78 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title