Haberler

ve Futbol Bilirkişide

Olağanüstü Genel Kurul İçin Toplanan İmza Sayısını Bilirkişi Tespit Edecek.

Olağanüstü genel kurul için toplanan imza sayısını bilirkişi tespit edecek.

FUTBOL Federasyonu, bilirkişinin eline geçti. Federasyona kayyum atanması ve olağanüstü genel kurula gidilmesi amacıyla açılan davanın ilk duruşması, dün yapıldı. Ankara 11. Sulh Hukuk Mahkemesi Hakimi Yılmaz Küçükkaraaslan, federasyona gönderilen imzalar konusunda gerekli incelemenin bilirkişi tarafından yapılmasını kararlaştırdı ve davayı 25 Nisan’a erteledi.

Federasyon adına savunma yapan avukat Cansel Çevikol ve Oktay Selçuk, kendilerine gönderilen imzaların 65 ile sınırlı kaldığını bildirdi. Olağanüstü genel kurula gidilmesi için dava açan avukat Mehmet Ali Alan ise, imza sayısının 97’ye ulaştığını öne sürdü. Alan, bu sayının olağanüstü genel kurul için yeterli olduğunu bildirdi. Hakim Yılmaz Küçükkaraaslan da imza sayısının netlik kazanması için, bilirkişi tespitine gidilmesine karar verdi. Küçükkaraaslan, bilirkişi olarak da Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Veysel Başpınar’ın atanmasını kararlaştırdı. Başpınar’ın atanmasına, federasyon avukatları tarafından yapılan itiraz ise kabul görmedi. Küçükkaraaslan, Futbol Federasyonu’nun, kayyum için 5 gün içinde 3 isim bildirmesine karar verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title