Haberler

VCT: 3. Aşama Kapalı Elemeleri günün programı belli oldu!

Güncelleme:

VCT Türkiye Challengers 3. Aşama Kapalı Elemeleri başlıyor. Türkiye'den birçok espor takımının katılım sağladığı turnuvada maçlar sonuçlanıyor. VTC Türkiye Challengers ne zaman bitecek? VCT Türkiye Challengers 3. Aşama kapalı elemeler günün programı!

VALORANT espor arenasında adını duyurmak için oyuncular mücadele seviyesi oldukça yüksek olan bir yarışın içine girdiler. 249 takımın katılım sağladığı turnuvada artık sona yaklaşılıyor.

Riot'un uluslararası arenada düzenle veiği turnuvanın VCT: 3. Aşama 1. Hafta Kapalı Elemeleri Türkiye etabı 30 Haziran günü oynanan maçlar ile başladı ve 1 Temmuz ve 2 Temmuz tarihlerinde oynanacak maçlarla sonuçlanacak. VCT: 3. Aşama Kapalı Elemeleri günün programı belli oldu.

VCT: 3. Aşama kazananlar grubunda yer alan sekiz takımın karşılaşması sonunda galip gelecek takımlar 6 - 10 Temmuz tarihleri arasındaki final serisinde Ana Etkinliğe katılmaya hak kazanacak.Kaybeden 4 takım ise turnuvada kaybedenler grubuna düşecek ve Ana Etkinliğe katılabilmek için son şanslarını kullanacak.

VCT: 3. Aşama kaybedenler grubunda yer alan sekiz takımın kendi aralarında yapacağı maçlar sonunda, kazanan 4 takım 6 -10 Temmuz tarihleri arasındaki final serisinde Ana Etkinliğe katılmak için kazananlar grubunun kaybedenleri ile karşı karşıya gelecek.

VCT: 3. AŞAMAKAZANANLAR GRUBU KAPALI ELEME MAÇLARI

  • Galakticos - BBL Esports 18:00
  • Unity Esports - ZERO ONE 18:00
  • RARE Esports - Oxygen Esports 18:00
  • İstanbul fastPay Wildcats - Futbolist 18:00

VCT: 3. AŞAMA KAYBEDENLER GRUBU KAPALI ELEME MAÇLARI

  • ORGLESS5 - Fire Flux 21:00
  • SuperMassive Blaze - Kafalar Esports 21:00
  • Team Aurora - Thunderbolts Gaming 21:00
  • Regnum Carya Esports - Otherside Esports 21:00
Kaynak: Haberler.com / Gamegar

Valorant Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title