Haberler

Vatso Personelinden Başkan Kandaşoğlu'na Sürpriz

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Vatso) Çalışanları Tarafından Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu'na Doğum Gününde Sürpriz Bir Parti Hazırlandı.

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) çalışanları tarafından Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu'na doğum gününde sürpriz bir parti hazırlandı.

VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu'nun 46. yaş günü nedeniyle hazırlık yapan oda personeli yemek saatinde yaş günü pastasını başkanın makamına götürüp masasının üzerine bıraktı. Yemekten sonra odasına çıkan Başkan Kandaşoğlu masanın üzerinde pastayı görünce doğum gününü hatırladı. Yoğun iş temposundan dolayı doğum gününü unuttuğunu belirten Kandaşoğlu, personeli tarafından yapılan sürpriz ile bu günü hatırladığını söyledi. Kandaşoğlu, "Bugünü özel kılan çok değerli personelime teşekkür ederim. Çok duygulandım. Son yıllarda kazandığımız başarılarda ekibimin büyük emeği var. İş yoğunluğumdan dolayı, doğum günümü unutmuştum. Ama personelim geçen yıl olduğu gibi bugün de benim doğum günümü unutmamış. Onlarla gurur duyuyorum ve onlarla çalışmaktan dolayı çok mutluyum" dedi.

Pastasını alkışlar eşliğinde kesen VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu'nun, 2 Mayıs 1962 yılında Van'ın Çiçekli beldesinde dünyaya geldiği, evli ve 2 çocuk babası olduğu belirtildi.

(Eİ-AKK-Y) 02.05.2008 16:43 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title