Haberler

VATSO'dan Kurum Ziyaretleri

Güncelleme:

Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri dün yapılan Yönetim Kurulu Toplantısından sonra sırasıyla Gıda Tarım Hayvancılık Müdürü Fevzi Altıner ve İş Kur Müdürü Mehmet Salih Serçe'yi ziyaret etti.

Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Fevzi Altıner'i ziyaretlerinde yeni görevinde başarı dileklerinde bulunurken, bundan sonra yapılacak ortak çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Nadiroğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile ortak bir çok çalışma içinde olduklarını belirterek 'Özellikle Van da kurulmasını planladığımız Organize Hayvancılık Projesini Gıda Tarım Hayvancılık Müdürlüğümüzle işbirliği halinde gerçekleştireceğiz. Şuan Bakanlıklar arasında Projenin devri çalışmaları devam ediyor.

Bu konu sonuçlandığında Van Organize Hayvancılık Projesinin Startını veriyoruz. Bu Projemizi daha önce Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Nihat Ergün'e sunmuş gerekli desteği almıştık. Kentin yeniden yapılandırılmasında bu projemizde lokomotif bir proje olacaktır' dedi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Fevzi Altıner'de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek VATSO gibi bu kentin en önemli kurumu ile işbirliği ile ortak projeler yürütmekten mutluluk duyacağını ifade etti.

VATSO heyeti daha sonra İŞ-KUR İl Müdürü Mehmet Salih Serçe'yi ziyaret etti. Göreve yeni atanan İŞ-KUR İl Müdürü Mehmet Salih Serçe'ye hayırlı olsun dileklerinde bulunan VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu, işsizliğin giderilmesinde İŞ-KUR'un faaliyetlerinin çok önemli olduğunu belirterek 'İyi organize olarak, geleceği öngörerek günümüze uygun meslek kollarını iyi tespit ederek insanlarımızı meslek sahibi yapmalıyız.

VATSO olarak İŞ-KUR ile ortak projelerimiz mevcut. Ayrıca önümüzdeki günlerde Van Tekstil Kent Projesi için kalifiye eleman kursları düzenleyerek, gelecek firmalara hazır eleman yetiştirmek istiyoruz. Bu çalışmalarımızı İŞ-KUR ile işbirliğinde gerçekleştireceğiz' şeklinde konuştu.

VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mustafa Kantarcıoğlu ve Ayhan Fidan, Yönetim Kurulu Üyeleri Serdar Orhun, Metin Abi, Roza Kartal, Hacı Tugay, Erdoğan Gökhan, Mustafa Karaduman, İbrahim Sevimli ve Ramazan Yorulmaz bu ziyaretlerinin ardından 10 Nisan Polis Günü nedeniyle Emniyet Teşkilatının 167. Yıl kuruluş yıldönümü nedeniyle İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan'a tebrik ziyaretinde bulundular.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Salih Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title