Haberler

Vatandaşların Yüzü Tebev ile Gülüyor

Tepebaşı Belediyesi'nin vefa projelerinden biri olan Tepebaşı Evde Bakım Hizmetleri (TEBEV) vatandaşların yanında olmaya, sevgi ve dostluk eli uzatmaya devam ediyor.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, TEBEV hizmeti alan vatandaşları ziyaret ederek sorunlarını, istek ve önerilerini dinleyip moral veriyor. Başkan Ataç, bu kapsamda Yeşiltepe ve Sütlüce mahallelerinde evde bakım hizmeti alan yurttaşları ziyaret etti. Başkan Ataç, ilk olarak Yeşiltepe Mahallesi'nde ikamet eden 80 yaşındaki Rahime Toptancı'nın evine konuk oldu. Evde Bakım Hizmetleri'nin sağlık denetiminde olan Toptancı, Başkan Ataç'a, "Sağ olun, var olun. Allah sizlerden razı olsun" diyerek teşekkür ederken, Tepebaşı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü çalışanlarını kastederek, "Kızlarım beni hiç yalnız bırakmıyorlar. Her zaman gelip halimi hatırımı sorarlar" ifadelerini kullandı.

Daha sonra Tepebaşı Belediyesi Başkanı Ahmet Ataç'ın bir sonraki durağı ise, Sütlüce Mahallesi'nde ikamet eten Hatice Başaran oldu. 90 yaşındaki Başaran, gerçekleşen ziyarette Başkan Ataç ile bir süre sohbet etti. Burada konuşan Ataç, "TEBEV, herhangi bir maddi geliri olmayan vatandaşlarımıza belediyenin imkanları dahilinde her türlü yardımı sağlıyor. Evleri düzenleniyor, çatısı akıyorsa onarılıyor, kapısı kırıksa yapılıyor, boyanıyor badana ediliyor, üstelik rutin bir şekilde temizlikleri yapılıyor. Belirli günlerde şehir dışında geziye gidiyorlar. Vakit buldukça ben de yurttaşlarımızı ziyaret ediyorum. Bu gün de evde bakım hizmeti alan Rahime ve Hatice annemizi ziyaret ettik. Biz onları deneyimli yurttaşlarımız olarak görüyoruz. Onlara kattığımız yaşam sevinci bizlere büyük güç veriyor. Rahime Toptancı'nın arkadaşlarımızın ilgisinden çok memnun olduğunu gördüm. Hatice annemiz ise, Bulgaristan göçmeni. Yaşına rağmen üç ayda bir Bulgaristan'a gidip gelir. Tepebaşı Belediyesi olarak deneyimli vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Bulgaristan Yeşiltepe Tepebaşı Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title