Haberler

Vatandaşlardan Soğuklara Karşı Brandalı Çözüm

Vatandaşlardan soğuklara karşı brandalı çözüm -Evlerini branda ile kapatıyorlarMUŞ - Muş'un Varto ilçesinde, hava sıcaklığının eksi 15 dereceye kadar düşmesi nedeniyle vatandaşlar, evlerini kapı, balkon ve pencerelerini branda ile örterek, soğuklardan korunmaya çalışıyor.

Vatandaşlardan soğuklara karşı brandalı çözüm

-Evlerini branda ile kapatıyorlar

MUŞ - Muş'un Varto ilçesinde, hava sıcaklığının eksi 15 dereceye kadar düşmesi nedeniyle vatandaşlar, evlerini kapı, balkon ve pencerelerini branda ile örterek, soğuklardan korunmaya çalışıyor.

Kış mevsiminde aşırı soğuklardan dolayı evlerini ısıtmakta sıkıntı yaşayan vatandaşlar, naylon ve brandayla önlem almaya çalışıyor.

İnönü Mahallesi'nde yaşayan Dünya Bingöl adlı vatandaş, ilçede kış mevsiminin çok sert geçtiğini belirterek, "Havaların aşırı soğuk olması nedeniyle evlerimizi branda ile koruyoruz. Bunun yanında kışlık yakacağımız olan odun ve tezeklerimizi, hatta kömürlerimizi de naylonla sararak soğuktan korumaya çalışıyoruz. Soğuk havadan dolayı odunlarımız ve tezeklerimiz hem ıslanmasın hem de buz tutarsa onları kardan çıkarmamız biraz zor olur. Bu nedenle odunlarımızı, tezeklerimizi ve kömürlerimizi rahat bir şekilde çıkarıp kullanmak için naylonla kapatıyoruz" dedi.

Seyfettin Yaylasa adlı vatandaş ise, evlerini soğuktan korumak için böyle bir yönteme başvurduklarını dile getirirken, Ali Haydar Aşkın isimli vatandaş da kış mevsiminde soğuktan fazla etkilenmemek için evlerinin balkon, kapı ve pencerelerini naylonla sardıklarını kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Varto Muş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title