Haberler

Vatandaşlardan Kayapınar Belediyesine Tepki

Diyarbakır'da, Barış Mahallesi sakinleri, yağışların ardından sokakların çamurdan geçilemediğini ve çöplerin toplanmadığını öne sürerek, DBP'li Kayapınar Belediyesine tepki gösterdi.

Diyarbakır'da, Barış Mahallesi sakinleri, yağışların ardından sokakların çamurdan geçilemediğini ve çöplerin toplanmadığını öne sürerek, DBP'li Kayapınar Belediyesine tepki gösterdi.

Merkez Kayapınar ilçesindeki Barış Mahallesi sakinlerinden Davut Ökmen, yağmur yağdığında asfaltsız yolların çamur içinde kaldığını söyledi. Yolların bozuk olması nedeniyle araçlarının arızalandığını aktaran Ökmen, sürekli tamircilere gitmekten işlerinden olduklarını belirterek, bir an önce yollarının asfaltlanmasını istedi.

"Çocuklarımız dışarı çıkamıyor"

Mehmet Yalçın ise yollardaki çamurun evlerinin içine kadar girdiğini bu nedenle çok mağdur olduklarını ifade etti.

Çöplerin toplanmadığını, çocukların dışarı çıkamadığını öne süren Yalçın, "Araçlar çamurla içeri giriyor, sitelerin içerisi perişan oluyor. Çamurlu elbiselerimizden evimizin içi de çamur oluyor. Belediye bu duruma bir an önce çare bulsun." şeklinde konuştu.

"Çamur içerisinde kalıyorum"

Sibel Ceylan da yolların çamurlu olması ve çöplerin toplanmaması nedeniyle belediyeye tepki göstererek, "Ben bu yoldan her gün işe gidiyorum. Çamur içerisinde kalıyorum. Bu yoldan ben de şikayetçiyim ama ne yazık ki belediye yolları yapmıyor. Buradan belediyeye sesleniyorum; Lütfen yollarımızı yapın. Çöpleri de toplasınlar. Çöpler kesinlikle toplanmıyor. Biz o çöplerden çok rahatsız oluyoruz. Ben yaklaşık 9 aydır Diyarbakır'dayım ve hep çöp görüyorum sokaklarda."

"Oyun oynamanın tadını çıkaramıyoruz"

Şehit Polis Mehmet Erçin İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi R.G, okuldan döndüğünde eve gidene kadar ayakkabılarının çamurlandığını belirterek, eve çamurlu ayakkabıyla gitmek zorunda kaldığını ifade etti.

"Buralarda oyun oynayınca her tarafımız çamur oluyor. Sadece yazın rahat bir şekilde oyun oynayabiliyoruz. Kışın oyun oynamanın tadını çıkaramıyoruz." diyen R.G, bir an önce yollarının asfaltlanmasını talep etti.

Mahalleli çocuklar da çamurlu yollar nedeniyle rahatlıkla okula gidemediklerini dile getirerek, akşam eve gittiklerinde annelerinin kendilerine kızdığını belirttiler.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Yalçın Diyarbakır Kayapınar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title