Haberler

Vatandaşlara ÖSS İkazı

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Erzincan İl Sınav Merkezi Yöneticisi ve Erzincan Üniversitesi (EÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sedat Yörük, Pazar günü yapılacak Öğrenci Seçme Sınavı'nı (ÖSS) hatırlatarak, vatandaşlardan öğrencileri rahatsız edebilecek faaliyetlerde bulunmamaya özen göstermelerini istedi.

15 Haziran Pazar günü yapılacak olan ÖSS'ye ülke genelinde 1 milyon 250 bin, Erzincan'da ise 60 bin kişinin gireceğini ifade eden ÖSYM Erzincan Sınav Merkezi Yöneticisi Prof. Dr. Sedat Yörük, "Bu sınavın gençlerimizin geleceği açısından büyük öneme sahip olduğu hepimizin malumudur. Gençlerimizin emeklerinin boşa gitmemesi bakımından böyle bir sınavın huzur ve sükun içerisinde geçmesi büyük önem arz ediyor. Bu itibarla halkımızın 15 Haziran Pazar günü 09.00 ile 13.00 saatleri arasında sınava girecek evlatlarımızın içinde bulundukları zor ve hassas durumu dikkate alarak, onları rahatsız edecek ve başarılarını olumsuz yönde etkileyecek davranışlardan kaçınmaları gerekiyor. Başta düğün konvoyları ve inşaat faaliyetleri olmak üzere her türlü gürültüden kaçınmaları gerekir"dedi.

(İS-İRT-Y) 13.06.2008 16:49 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title