Haberler

Vatandaşlar Ümmet İftarında Buluştu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : -Simit, hurma ve sudan oluşan iftar mönüsü İftara katılana vatandaşlar Sadullah Eldemir'in açıklamaları İftar yapılması ve dua edilmesi Siirt'te vatandaşlar ümmet iftarında buluştu Siirt'te vatandaşlar İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfınca düzenlenen "Ümmet İftarı"nda vatandaşlar bir araya geldi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : -Simit, hurma ve sudan oluşan iftar mönüsü

İftara katılana vatandaşlar

Sadullah Eldemir'in açıklamaları

İftar yapılması ve dua edilmesi Siirt'te vatandaşlar ümmet iftarında buluştu

Siirt'te vatandaşlar İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfınca düzenlenen "Ümmet İftarı"nda vatandaşlar bir araya geldi.

İHH tarafından İslam coğrafyasında yaşanan acılara dikkat çekmek amacıyla Üçgen Park'ta düzenlenen programa, Siirt Üniversitesi (SİÜ) Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, kentteki sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İftarda, İslam coğrafyası ve dünyadaki bütün mazlumların çektiği sıkıntılara dikkat çekmek için simit, hurma ve su ikram edildi.

İHH'nın iş birliği yaptığı Siirt İnsani Yardım Derneği Başkan vekili Sadullah Eldemir, bu etkinliğin amacının doymak olmadığını söyledi.

Eldemir, İHH'nın bu yılki "iyiliği hisset" sloganıyla gönül gözyaşlarının kalplere inip gönülleri yumuşatması amacıyla bu programı düzenlediklerini dile getirdi.

Program, SİÜ İlahiyiat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemattin Erdemci'nin yaptığı duanın ardından sona erdi.

Kaynak: AA / Güncel

Murat Erman AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title