Haberler

Taksim'de kısıtlamalara uymayanlara ceza yazıldı

Güncelleme:

İstanbul'da saat 20.00 itibariyle sokağa çıkma kısıtlamasının başlamasına rağmen İstiklal Caddesi'nden ayrılmayan ve maske takmayanlara ve sigara içen bir vatandaşa ceza yazıldı.

Korona virüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında bugün 20.00 ile yarın 10.00 saatleri arasında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacağı İçişleri Bakanlığı tarafından duyurulmuştu. Saat 20.00 itibariyle kısıtlamasının başlamasına rağmen İstiklal Caddesi'nden ayrılmayan, maske takmayan ve sigara içen vatandaşlara polis tarafından ceza yazıldı.

"SONUÇTA AÇIK HAVADAYIM"

Ceza yazılan vatandaş muhabirin sigara içmenin yasak olduğunu bilmiyor muydun sorusuna, "Bilmiyordum abi. Vallahi bilmiyordum. 900 TL'lik bu ceza ağır bir şey yani. Dışarıdayım sonuçta açık havadayım. Böyle bir dünya yok ki" dedi.

"BENİM TELEVİZYONUM YOK EVİMDE"

Günlerdir kısıtlamayla ilgili televizyon ekranlarında yayın yapıldığının söylenmesi üzerine ise vatandaş, "Benim televizyonum yok evimde" şeklinde cevap verdi.

(Sümer Avcı/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İçişleri Bakanlığı İstiklal Caddesi Koronavirüs İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title