Haberler

Vatandaşlar kapalı otoparktan memnun

Güncelleme:

Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden kiralanan Cumhuriyet Mahallesi 1961 Sokak'taki binayı katlı otoparka çeviren Efeler Belediyesi, bölgedeki park sorununu büyük oranda ortadan kaldırıyor.

Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden kiralanan Cumhuriyet Mahallesi 1961 Sokak'taki binayı katlı otoparka çeviren Efeler Belediyesi, bölgedeki park sorununu büyük oranda ortadan kaldırıyor. Çalışmaları geçtiğimiz ay başlayan, resmi açılışının ise 23 Aralık'ta yapılacağı katlı otopark, vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

İlçedeki merkez mahallelerin neredeyse en önemli ihtiyaçlarından birinin otopark olduğunu kaydeden Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, "Zemin dahil toplam 5 kattan oluşan otoparkımız resmi açılışının henüz yapılmamış olmasına rağmen kapasitesinin 3'te 1'i oranında abone doluluk oranına ulaştı. Geçen ay hizmete açılan otoparkın kısa zamanda bu kadar ilgi görmesi, bölgedeki ihtiyaca karşılık ne kadar yerinde bir adım attığımızı bize gösteriyor. Halkımızdan gelen ilgi ve memnuniyet Efeler Belediyesi olarak çalışmalarımızda bize güç veriyor" dedi. Otoparkın seçim vaatlerinden biri olduğunu hatırlatan Başkan Atay, "Verdiğimiz sözleri hızla gerçekleştiriyoruz. Efeler Belediyesi Katlı Otoparkı ilçe merkezindeki diğer otoparklara göre oldukça düşük ücretli, sembolik bir rakam karşılığında vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Her vatandaşımız gönül rahatlığı içinde aracını emanet edebilir" diye konuştu.

Efeler Belediyesi'nin şirketlerinden Zeybek A.Ş. Genel Müdürü Fahri Önel kapalı otopark ile ilgili teknik bilgiler paylaştı. Önel, 322 araç kapasitesine sahip otoparkın yüzde 10'unu engelli vatandaşlara park yeri olarak ayırdıklarını ve pozitif ayrımcılık yapılarak engelli park yerlerinin zemin katta bulunduğunu söyledi. Önel, otoparktaki araçların emniyetlerinin 7 gün 24 saat kayıt yapan güvenlik kameraları ile sağlandığını belirtti.

Katlı otoparkın hizmete açılmasından memnuniyet duyduklarını kaydeden sürücüler, hizmet için Efeler Belediye Başkanı Atay'a teşekkür etti. İlçede park sıkıntısı olduğunu kaydeden Süleyman Erten, "Burası sıkışık ve araç yoğunluğu fazla olan bir yer, araç park edecek yer bulmakta güçlük çekiyoruz. Otoparkın açılması çok iyi oldu. Emeği geçenlerden Allah razı olsun" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Efeler Susuz Aydın Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title