Haberler

Vatandaşın İhbarı Faciayı Önlendi

Batman’ın Kozluk ilçesi ile Yankılı köyü arasında bulunan ve Ünsaldı Jandarma Karakol Komutanlığı yol güzergahına yerleştirilmiş el yapımı patlayıcı vatandaşların ihbarı ile tespit edilerek etkisiz hale getirildi.

Batman'ın Kozluk ilçesi ile Yankılı köyü arasında bulunan ve Ünsaldı Jandarma Karakol Komutanlığı yol güzergahına yerleştirilmiş el yapımı patlayıcı vatandaşların ihbarı ile tespit edilerek etkisiz hale getirildi.

Batman Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Kozluk- Gürpınar köyü ile Yankılı köyü arasında bulunan ve Ünsaldı Jandarma Karakol Komutanlığı tarafından kullanılan yol güzergahındaki menfeze teröristlerce EYP yerleştirildiği ihbarı alındığı belirtilerek, "Batman İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince bölgede düzenlenen operasyonda 1 adet 12 kilogramlık mutfak tüpü, 4 adet 2 kilogramlık mutfak tüpü, 25 kg çivi, 30 kilogram amonyum nitratla hazırlanmış EYP düzeneği tespit edilerek etkisiz hale getirilmiştir. Öncelikle vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, mevcut huzur ve güven ortamının devam ettirilmesi maksadıyla bölge halkımızın da desteği ile bölücü terör örgütü ile mücadeleye aralıksız olarak devam edilmektedir. Bölgemizde yaşayan vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşamalarını sağlamak maksadıyla, terörle mücadele kapsamında yürütülen tüm faaliyetlere kararlılıkla devam edilecektir" denildi. - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Batman Valiliği Gürpınar Kozluk Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title