Haberler

Vatandaşların Maket Zannettiği Kişi Ölü Çıktı

Güncelleme:

Adana'da vatandaşlar, nehirde kaybolan gencin sabaha karşı cansız bedenini buldu. Vatandaşların önce maket zannettiği ceset, otopsi işlemleri için morga kaldırıldı.

Adana'da vatandaşlar nehir kaybolan gencin sabaha karşı cansız bedenini buldu. Bir vatandaşın ilk başta maket sandık demesi dikkat çekti.Gencin cansız bedeni otopsi işlemleri için morga kaldırıldı.

NEHİRDE BULUNDU

Olay, Çukurova İlçesi Özdemir Sabancı Bulvarı civarında Seyhan Nehrinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde serinlemek için nehre giren 19 yaşındaki Ali Alkan Aslan, bir süre sonra su içerisinde kayboldu. Sabah saatlerinde ise yürüyüş yapan vatandaşlar gencin cansız bedenini suda görmesi üzerine durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri, cankur yardımıyla cesedi sudan çıkarttı. Aslan'ın cesedi otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Vatandaşların Maket Zannetti Kişi Ölü Çıktı

MAKET ZANNETTİK

Yusuf Göl isimli vatandaş ise," Yatıyordum, şurada ceset var dediler. Biz maket var zannettik, baktık ki harbiden ceset. Hemen polisi aradık. Polis geldi, gerekeni yaptı." dedi.

Vatandaşların Maket Zannetti Kişi Ölü Çıktı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

KÜBRA:

YAZIK YAA. . ŞÖYLE GENCECİK İNSANLAR ÖLÜNCE ÇOK ÜZÜLÜYORUM. . KİMBİLİR AİLESİ, ANNESİ ONU NE ZORLUKLARLA BÜYÜTMÜŞTÜR. . ALLAH KİMSEYE BÖYLE ACI YAŞATMASIN. .

44
0
yanıtYanıtla
şk:

uyuşturucu içmiştir

3
35
yanıtYanıtla
insan ol:

karaktersiz insan günahını almak bu kadar kolay mı başında mı durdun içerken yada kendin mi sattın uyuşturucuyu mal mal konuşuyorsun beyinsiz asalak o gencecik insan ölene kadar senin zihniyetinde olan kişiler yok olsa keşke

yanıt5
yanıt0
KOZANLI:

ŞK DENEN EMBESİL SENİ GECE GÜNDÜ DÖVMEK GEREK

yanıt0
yanıt0
Erhan:

Hap almıştır bu , merak etmeyin boğulmadan ölmemiştir karaya çıkıp ta boğularak ölen İnsan bir budur

1
21
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ALLAH RAHMET EYLESİN AİLESİNE YAKINLARA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ OKADAR ÜZÜCÜ BİR DURUMKİ GENÇ ÖLÜM VE ÇOK ACI!! ALLAH GERİDE KALANLARINA UZUN ÖMÜR VERSİN GÜÇ VE SABIR VERSİN KALBİMİZ SIZLADI ÇOK YAZIK OLMUŞ ÇOKK:(

19
2
yanıtYanıtla
insan olun:

malesef ölmüş bir gencin arkasından bile demediklerini söylemediklerini bırakmayan bir toplumuz Allah rahmet eylesin demezler ayıptır günahtır yargılamak kimseye düşmez ne vicdansız insanlar var

yanıt11
yanıt0
Sadece İnsan!!:

malesef insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı hayatının en güzel çalarında ölüm olmamalı :(

8
9
yanıtYanıtla
BARBUN:

NE OLDU NE OLDU BIRI SUYAMI DUSTU

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title