Haberler

Vatan Şaşmaz'ın Eşi Yasemin Adalı Tören Boyunca Karnındaki Bebeğini Tuttu

Vatan Şaşmaz'ın eşi Yasemin Adalı tören boyunca karnındaki bebeğini tuttu Yasemin Adalı, cenazede eşinin alyansını taktıİSTANBUL - Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz'ın cenaze töreninde objektiflere yansıyan fotoğraflar yürekleri burktu.

Vatan Şaşmaz'ın eşi Yasemin Adalı tören boyunca karnındaki bebeğini tuttu

Yasemin Adalı, cenazede eşinin alyansını taktı

İSTANBUL - Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz'ın cenaze töreninde objektiflere yansıyan fotoğraflar yürekleri burktu. Şaşmaz'ın 4 aylık hamile eşi Yasemin Adalı'nın tören boyunca karnındaki bebeği tuttuğu ve eşinin alyansını taktığı görüldü.

Beşiktaş'ta lüks bir otelde eski manken Filiz Aker tarafından öldürülen Vatan Şaşmaz son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde objektiflere yansıyan fotoğraflar ise yürekleri burktu. Şaşmaz'ın 4 aylık hamile eşi Yasemin Adalı'nın tören boyunca karnındaki bebeği tutması dikkat çekti.

Dikkat çeken bir diğer detay ise Adalı'nın parmağındaki yüzükler oldu. Adalı'nın eşinin alyansını da parmağına taktığı görüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Vatan Şaşmaz 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title