Haberler

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, 100 Bin Seçmenin Onayı ile Cumhurbaşkanı Adayı Oldu

Güncelleme:

Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan, "Genel Başkanımız Doğu Perinçek, saat 11 itibariyle 100 bin seçmenin onayını alarak resmen cumhurbaşkanı adayı olmuştur" dedi.

100 BİN SEÇMENİN ONAYINI ALARAK RESMEN ADAY OLDU

Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan, Genel Başkan Doğu Perinçek'in cumhurbaşkanı adayı olabilmesi için toplanan 100 bin imzada varılan son durum ile alakalı Ankara İl Seçim Kurulu önünde açıklamalarda bulundu. Reyhan, imza kampanyasında kendilerine yardımcı olan herkese teşekkür ederek, "Bugün saat 11 itibariyle Genel Başkanımız Doğu Perinçek Anayasa'da öngörülen 100 bin seçmen onayını alarak resmen cumhurbaşkanı adayı olmuştur.

''HEDEFİMİZ 24 HAZİRAN'DAN ZAFERLE DÖNMEKTİR''

Reyhan sözlerine şöyle devam etti, ''Saat 20'ye kadar bütün vatandaşlarımızı bu tarihi olaya tanık olmaları için ilçe seçim kurumlarına davet ediyoruz. Bizimle birlikte bu gururu paylaşmaya davet ediyoruz. Bundan sonraki hedefimiz 24 Haziran'dan zaferle dönmektir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Doğu Perinçek Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title