Haberler

Varto'da "Zararlı Alışkanlıkları Engelleme" Konulu Toplantı

Muş'un Varto İlçesinde Bir Araya Gelen Bazı Sivil Toplum Kuruluşları ve Siyasi Parti Temsilcileri, Gençleri Zararlı Alışkanlıklara Karşı Korumak İçin Alınması Gereken Tedbirleri Tartıştı.

Muş'un Varto ilçesinde bir araya gelen bazı sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri, gençleri zararlı alışkanlıklara karşı korumak için alınması gereken tedbirleri tartıştı.

Belediye Başkanı Demir Çelik'in makamında gerçekleşen toplantıya, Eğitim ve Bilim Emekçileri (Eğitim-Sen) Varto Şube Başkanı Mahir Çağlayan, Anavatan Partisi Varto İlçe Başkanı Adnan Geldi, CHP İlçe Başkanı Cemal Koçhan, DYP Varto İlçe Başkanı Mehdi Akbal, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği yetkilileri ve okul müdürleri katıldı. Yaklaşık 2 saat süren toplantıda, gençleri tütün mamulleri ve uyuşturucu gibi zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak için alınması gereken tedbirler tartışıldı. İnternet kafelerde

porno içerikli sitelere girilmemesi için işyeri sahipleri ile görüşmeyi de karara bağlayan temsilciler, bir de konuyla ilgili miting düzenlemeyi kararlaştırdı.

(FÇ-ŞA-OM-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title