Haberler

Varto'da Kar Sevinci

Muş'un Varto İlçesinde Akşam Saatlerinde Yağan Kar Hayatı Olumsuz Etkilerken, Müşterisiz Kalan Esnaf Kardan Adam Yaparak Eğlenceli Vakit Geçirdi.

Muş'un Varto ilçesinde akşam saatlerinde yağan kar hayatı olumsuz etkilerken, müşterisiz kalan esnaf kardan adam yaparak eğlenceli vakit geçirdi.

Müşterilerinin büyük bir kısmı köylerden gelen vatandaşlardan oluşan Muş Caddesi üzerindeki Aşağı Çarşı esnafı, kar yağışıyla birlikte boş vakitlerini kardan adam yaparak değerlendirdi. Kar yağışı nedeniyle köylülerin ilçeye gelmediğini ve bundan dolayı iş yapamadıklarını ifade eden Aşağı Çarşı esnaflarından Rıfkı Özer, bunu fırsat bilerek kardan adam yaptıklarını söyledi. Özer, "Baharı beklerken kış geri geldi. Köylüler ilçeye gelmediği için biz esnaflar da boş kaldık. Bu boş vaktimizi değerlendirmek ve

eğlenmek için esnaf arkadaşlarımızla kardan adam yaptık" dedi.

Esnaflar tarafından yapılan ve üzerine 18 Nisan hatırası yazısı asılan kardan adam, vatandaşların ilgisini çekti. Kardan adamı gören vatandaşlar bir süre yazıyı inceledi.

(FÇ-MET-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title