Haberler

Varto'da İlköğretim Okulları Bilgi Yarışması

Muş'un Varto İlçesinde İlköğretim Okulları Arasında Bilgi Yarışması Düzenlendi.

Muş'un Varto ilçesinde ilköğretim okulları arasında bilgi yarışması düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen yarışma, Varto Lisesi spor salonunda yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan bilgi yarışmasına Varto İlköğretim Okulu, Atatürk İlköğretim Okulu, Merkez Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO), Çaylar YİBO, Sazlıca Köyü İlköğretim Okulu, Aşağısıra Söğütler Köyü İlköğretim Okulu, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu, Hürriyet İlköğretim Okulu ve Cumhuriyet İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencileri katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

tarafından oluşturulan jürinin gözetiminde gerçekleşen yarışmada, 15 soruya doğru yanıt veren Hürriyet İlköğretim Okulu birinci olurken, Çaylar YİBO ikinci ve Atatürk İlköğretim Okulu üçüncü oldu. Birinci olan okulun, önümüzdeki günlerde Muş'ta yapılacak bilgi yarışmasına katılacağı belirtildi.

Yarışmayı Varto Belediye Başkanı Demir Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Yavaş, İlçe Müftüsü Ali Kaşıkırık, okul yöneticileri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci izledi.

(FÇ-MET-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title