Haberler

Vartaş Elazığspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından - Elazığ

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu'nun toplantı salonuna gelişi Temizkanoğlu'nun konuşmaları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Sorumlusu Vedat Özsoylu'nun toplantı salonuna gelmesi Özsoylu'nun konuşması Maçın ardından Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Temizkanoğlu: "Bugün kaybedilen iki puan canımı çok yaktı" Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Sorumlusu Özsoylu: "Bundan sonra elimizden ne geliyorsa yapmaya, nerelere çıkmamız gerekiyorsa çıkmaya çalışacağız" PTT 1. Lig'de kendi sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Vartaş Elazığspor'un teknik direktörü Ogün Temizkanoğlu, kaybettikleri iki puanın canını çok yaktığını söyledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu'nun toplantı salonuna gelişi

Temizkanoğlu'nun konuşmaları

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Sorumlusu Vedat Özsoylu'nun toplantı salonuna gelmesi

Özsoylu'nun konuşması Maçın ardından

Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Temizkanoğlu:

"Bugün kaybedilen iki puan canımı çok yaktı"

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Sorumlusu Özsoylu:

"Bundan sonra elimizden ne geliyorsa yapmaya, nerelere çıkmamız gerekiyorsa çıkmaya çalışacağız"

PTT 1. Lig'de kendi sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Vartaş Elazığspor'un teknik direktörü Ogün Temizkanoğlu, kaybettikleri iki puanın canını çok yaktığını söyledi.

Temizkanoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, üzüntüsünü dile getirerek, "Bugün kaybedilen iki puan canımı çok yaktı. Bana göre hak etmediğimiz bir beraberlik. Oyun anlayışı olarak bence herkes, bütün oyuncular ellerinden gelenin en iyisini vermeye çalıştılar, verdiklerine de inanıyorum." diye konuştu.

Kulüpte yaşanan sıkıntılardan dolayı saha içerisindeki birlik ve beraberliği sağlamanın çok kolay olmadığını belirten Temizkanoğlu, ilk defa bu hafta içerisinde bir teknik, taktik ve mental açıdan bir çalışma yapabildiklerini aktardı.

"Canımız acıyor artık"

Hedeflerinden asla vazgeçmediklerini vurgulayan Temizkanoğlu, bu ligde her takımın her takımı yenebileceğini kaydetti.

Temizkanoğlu, özellikle hakem atamalarında biraz daha dikkat edilmesi gerektiğine dikkati çekerek, "Yani canımız yanıyor, canımız acıyor artık. Dört dakika uzattıysan 95,5'ta falan gol yiyoruz. Diğer maçlara baktığımızda hepsine de Süper Lig hakemi veriyorlar. Biraz daha ciddi, biraz daha dikkat. Bir hakem, bir şehrin kaderiyle oynayamaz. Oynamaması gerekiyor." şeklinde konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor cephesi

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un teknik sorumlusu Vedat Özsoylu da maçın ortada geçtiğini söyledi. İki takımın da kazanmak için çok çalıştıklarını dile getiren Özsoylu, şunları kaydetti:

"İlk yarı bir penaltımız vardı, verilebilirdi. İki takım da iyi mücadele etti. Biz son dakikada gölü bulduk. Beraberlik iki takımın işine pek yaramıyor ama ne yapalım Allah'tan hayırlısı olsun. Bundan sonra elimizden ne geliyorsa yapmaya, nerelere çıkmamız gerekiyorsa çıkmaya çalışacağız. Elazığspor'a da başarılar diliyoruz."

Kaynak: AA / Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Ogün Temizkanoğlu Elazığspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title