Haberler

Vartaş Elazığspor'da Adana Demirspor Maçı Hazırlıkları

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Antrenmandan detay görüntüler- Teknik direktör Bayram Bektaş'ın konuşmaları Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Bektaş: - "İstediğimiz oyunu ve sistemi sahaya yansıtıp, Adana Demirspor maçında galip gelerek yolumuza devam edeceğiz" PTT 1. Lig ekibi Vartaş Elazığspor'un teknik direktörü Bayram Bektaş, "İstediğimiz oyunu ve sistemi sahaya yansıtıp, Adana Demirspor maçında galip gelerek yolumuza devam edeceğiz" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Antrenmandan detay görüntüler- Teknik direktör Bayram Bektaş'ın konuşmaları Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Bektaş: - "İstediğimiz oyunu ve sistemi sahaya yansıtıp, Adana Demirspor maçında galip gelerek yolumuza devam edeceğiz" PTT 1. Lig ekibi Vartaş Elazığspor'un teknik direktörü Bayram Bektaş, "İstediğimiz oyunu ve sistemi sahaya yansıtıp, Adana Demirspor maçında galip gelerek yolumuza devam edeceğiz" dedi.Bektaş, kulüp tesislerindeki antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yenilgi almadan geldikleri 7. haftaya kadar iyi bir gidişat sergilerken, Altınordu karşısında beklemedikleri bir mağlubiyet yaşadıklarını söyledi. Taraftarın, "Vartaş Elazığspor mağlubiyet aldı, havlu attı" şeklinde bir düşünceye kapılmaması gerektiğini ifade eden Bektaş, bu yenilginin kendilerini daha da hırslandırdığını dile getirdi.8. haftada iç sahada Adana Demirspor'u yenerek, Altınordu mağlubiyetini telafi etmek istediklerini belirten Bektaş, "İstediğimiz oyunu ve sistemi sahaya yansıtıp, Adana Demirspor maçında galip gelerek yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.Bektaş, Adana Demirspor'da eksik oyuncuların bulunmasını bir avantaj olarak görüp görmediği sorulduğunda ise şunları söyledi: "Biz rakibimizi ne küçümseriz ne de büyütürüz. Kaliteli oyunculara ve gerçekten aile gibi bir ruha sahibiz. Bu ruhu sahaya yansıttığımız ve futbol anlamında üstüne koyduğumuz zaman istediğimiz sonuca ulaşabiliyoruz. Dolayısıyla rakipte eksikler de olur cezalı da sonuçta bu hafta bizim de vardı. Önemli olan istediklerimizi sahaya yansıtabilmek. İnşallah güzel futbolla ve taraftarımızın desteğiyle rakibimizi yeneceğiz."

Kaynak: AA / Spor

Adana Demirspor Bayram Bektaş Elazığspor Altınordu Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title