Haberler

VAR'da devrim gibi karar! İtiraz hakkı geliyor

Güncelleme:

İtalya Futbol Federasyonu, VAR'ın devreye girmediği pozisyonlarda kulüplere VAR'a itiraz etme hakkı tanınması için FIFA'ya teklifini sundu.

İtalya Futbol Federasyonu, VAR sisteminde takımlara "itiraz hakkı verilmesi" önerisini FIFA'ya sunduğunu ve testlerin Serie A'da yapılmasına hazır olduklarını açıkladı. Onay verilirse, kulüpler VAR'a başvurulmayan pozisyonlarda itiraz ederek, hakemlerin pozisyonu tekrar incelemesini isteyebilecek. Federasyonun yaptığı açıklamada, bu yenilikle birlikte tartışmaların azalacağı kaydedildi. Öte yandan Serie A takımlarının da bu kararı desteklediği ve FIFA'nın IFAB ile yapacağı görüşmeler sonrasında olumlu cevap vermesinin beklendiği belirtildi.

NBA'DE KULLANILIYOR

NBA'de, bu sezon başlayan uygulamayla, koçlara 1'er itiraz hakkı verildi. Hakemler hocaların itirazlarını ekrandan izliyor ve kararı açıklıyor.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

İtalya Serie A İtalya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (18)

TATİH FERİM:

fenerbahçeye her maç sınırsız itiraz hakkı tanınmalı :))) yoksa her maç ağlamaya devam edecekler

19
23
yanıtYanıtla
ALİ:

OLAN POZİSYONLARI GÖRMEZDEN GELMELERİNE İTİRAZ ETMEK AĞLAMAK MI?SANIRIM SENİN GİBİ KUŞ BEYİNLİLER İÇİN EVET. .

yanıt8
yanıt1
DOĞRUCU DAVUT:

HATALAR İÇİN BELKİ FAYDALI OLABİLECEK BİR KARAR. . . AMA TÜRKİYE LİGİNDE HATA SORUNU YOK, KASIT SORUNU VAR. . MAÇ SONUÇLARI ÖNCEDEN BELLİ ZATEN !!!!

30
0
yanıtYanıtla
Memleketim:

Ne devreye girerse girsin bizimkiler adam degil.

16
1
yanıtYanıtla
asdaew:

bizim burada oda sökmez adam maça talimatlı çıkıyor zaten pozisyonun penaltı olduğunu bile bile vermiyor senin itirazın üzerine gidip izlese yine vermez.

15
1
yanıtYanıtla
Arif:

Eyvah her maç artık iki saat sürer

8
2
yanıtYanıtla
Mühendis:

zaten bütün maçlar 2 saat sürüyor

yanıt5
yanıt1
FENERE BİR İKİ:

Çok mantıklı, işte bu da devreye girerse fenerin gsye Kadıköy’deki üstünlüğü biter. Hakemlerle maç kazanamaz artık Fener.

7
0
yanıtYanıtla
reşad korkmaz:

hangi fb gs maçında hakemle kazandı fener çarpar fener balyoz gibi çarpar yine geliyoruz korktunmu

yanıt8
yanıt6
BURASI KADIKÖY BURADAN ÇIKIŞ YOK:

Kadıköyde 6s yenecekmiş sen bile inanmıyorsun nasıl olacak bu siz kadıköye titreyerek çıkıyorsunuz dikkat edin üşütmeyin :))))

yanıt16
yanıt10
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title