Haberler

Vanlı 40 Öğrenci Çanakkale'ye Yolcu Edildi

Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tarafından Bu Yıl 10.'ncusu Düzenlenen 'Gençlik Gezisi'ne Gitmek Üzere 40 Öğrenci Çanakkale'ye Bugün Uğurlandı.

Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından bu yıl 10.'ncusu düzenlenen 'Gençlik Gezisi'ne gitmek üzere 40 öğrenci Çanakkale'ye bugün uğurlandı.

Öğle saatlerinde aileleri tarafından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü merkez spor salonu önünden otobüsle yolcu edilen öğrencilerin, gezi süresince Çanakkale ve Bilecik'teki tarihi ve turistik yerleri gezecekleri belirtildi. Uğurlamaya katılan Gençlik Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, öğrencilerle birlikte kurumdan 2 yetkilinin de geziye katıldığını söyledi. Çintimar, 10 Haziran tarihine kadar sürecek geziye başarılı ve maddi durumu iyi olmayan öğrencilerin katıldığını ifade ederek, "Çanakkale tarihimizde bir dönüm noktasıdır. Öğrencilerimizin bu tarihi kitaplarda okumaları yerine bizzat görerek, o mücadeleyi hissetmelerini istiyoruz" dedi.

Öğrenciler yapılan açıklamanın ardından Muzaffer Çintimar ile fotoğraf çektikten sonra otobüse bindiler.

(SER-MET-Y) 04.06.2008 19:57 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title