Haberler

Vanhaezebrouck: "Fenerbahçe'nin Evinde Puan Almak Çok Zor"

"Herkese hediye vermeye son vermek lazım"

"Başka takımların ne yaptıklarına bakmıyoruz"

Sebastiaan Bornauw: "Kazanmaya çalışacağız"

Mustafa AKIN - Olgucan KALKAN / İstanbul - UEFA Avrupa Ligi D Grubu dördüncü maçında Anderlecht, yarın Fenerbahçe'nin konuğu olacak. Karşılaşma öncesi düzenlenen basın toplantısında Anderlecht Teknik Direktörü Hein Vanhaezebrouck ile bir futbolculardan Sebastiaan Bornauw açıklamalarda bulundu.

Hein Vanhaezebrouck, Fenerbahçe'nin Galatasaray derbisinden 1 puan alarak özgüvenle ayrıldığının sorulması üzerine, "Biz de güvenimizi kazandık. Son maçımızdan galip ayrıldık. Bir şey değiştirir mi bilmiyorum Belçika'ya göre Türkiye'de belki biraz daha farklı düşünüyor olabilirler. Burada 1 puan alındığı zaman zihniyet farklı olabilir. Fenerbahçe, Galatasaray ile oynadığı maçtan 1 puan aldı ben bundan dolayı mutluyum. 3 ya da 4-5-6 maçtan sonra elenmek elenmektir. Bizim umduğumuz bu değil ama 3 keredir puan almadık. Dinamo Zagreb'e karşı kazanabilirdik. İyi başladık ama kırmızı kart gördük devre arasından sonra. Fenerbahçe'ye karşı da öndeydik, armağan vermiş olduk. Maça geri dönmelerini sağladık. Yapabileceğimiz tek şey 3 maçı almak. Hala grupta şansımız olduğunu düşünüyorum ama Fenerbahçe'nin evine gelip burada puan almak çok zor" dedi.

"HERKESE HEDİYE VERMEYE SON VERMEK LAZIM"

Hata yapmaya niyetleri olmadığı dile getiren Hein Vanhaezebrouck, "Hataları geride bırakırsak bir sürpriz yapabiliriz. Ben futbolu ve Avrupa futbolunu çok iyi biliyorum. Bir sürpriz olabilir. Her şey olabiliyor, takımların iyi ya da kötü günleri olabiliyor. Ama herkese hediye vermeye son vermek lazım. Burada 3 4 gol atacağız diye düşünmemek lazım da kalırsak iyi olur bir gol de atabiliriz burada gol atmak zor. Fenerbahçe'nin evinde birçok gol atmak zor" diye konuşuruz.

"BAŞKA TAKIMLARIN NE YAPTIKLARINA BAKMIYORUZ"

Başka takımların ne yaptıklarına bakmadıklarını dile getiren Hein Vanhaezebrouck, "Brugge için sevindim. Avrupa'da 3 puan almak güzel. Biz de sonuçta Belçika futbolu için bu tarz puanlar almaya çalışacağız. Unutmamalıyız ki kat sayı düşerse o zaman Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılma hakkımızı kaybederiz" şeklinde konuştu.

SEBASTIAAN BORNAUW: "KAZANMAYA ÇALIŞACAĞIZ"

Anderlechtli futbolcu Sebastiaan Bornauw, hava sıcaklığının bir sorun yaratmayacağını dile getirerek, "Böyle maçlar için futbolcu oldum burada iyi oynamak istiyoruz" dedi Futbolcular olarak esnek olmaları gerektiğini kaydeden Sebastiaan Bornauw, "Her sistemde her dizilişte oynamalıyız. Daha çok ortaya top yapacağımızı düşünüyorum, bunun dışında değişen bir şey olduğunu düşünmüyorum. Fenerbahçe de iyi bir takım ve önemli oyuncuları var. Stat dolu ya da boş olsun biz kazanmaya çalışacağız" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Vanhaezebrouck'un açıklamaları

Bornauw'un açıklamaları

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü?v Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title