Haberler

Van Yyü Öğrencilerine Burs Desteği

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörlüğü'nün ihtiyaç sahibi öğrenciler için başlattığı burs kampanyasına destek büyüyor.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörlüğü'nün ihtiyaç sahibi öğrenciler için başlattığı burs kampanyasına destek büyüyor.

Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal'ı ziyaret eden Antpa Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adanan Bayram, ihtiyaç sahibi öğrenciler için YYÜ Burs Koordinatörlüğü hesabına 15 lira yatırdı.

Battal, üniversitede birçok öğrencinin maddi sıkıntılar yaşadığına dikkat çekerek, "Bu öğrencilerimize burs veren bir burs koordinatörlüğümüz var. Öğrencilerimize bu koordinatörlük aracılığıyla destek olmaya çalışıyoruz. Başlattığımız burs kampanyasına destek veren Adnan Bey'e ben teşekkür ediyorum. İnşallah diğer iş adamlarımız da başlattığımız kampanyamıza destek verirler." diye konuştu.

Battal, GSM hattından "BURS" yazıp 1465'e göndererek bağışta bulunulabilineceğini, bunun dışında Türk Ekonomi Bankası'nda açılan hesaba da para yatırarak ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olunabildiğini söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Peyami Battal Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title