Haberler

Van: Vatso'nun Dakp'a Sunduğu Projelerin Kabul Edilmesi

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Vatso) Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Doğu Anadolu Kalkınma Programı (Dakp) Tarafından Kabul Edilen 2 Projelerini Hayata Geçirmek İçin Çalışmalara Başladıklarını Söyledi.

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Doğu Anadolu Kalkınma Programı (DAKP) tarafından kabul edilen 2 projelerini hayata geçirmek için çalışmalara başladıklarını söyledi.

VATSO toplantı salonunda yapılan törenle 'Turizm sektörü ara eleman yetiştirme eğitimi' ve 'Van'ın turistlik değerleri ortaya çıkıyor' isimli projelerinin tanıtımı yapıldı. Törende bir konuşma yapan Zahir Kandaşoğlu, her iki projenin de 12 aylık süreceğini ve toplam hibe miktarının ise 132 bin 619 Euro olduğunu söyledi. 'Turizm sektörü ara eleman yetiştirme eğitimi' projesinde 100 kişiye kurs verileceğini ifade eden Kandaşoğlu, 'Van'ın turistlik değerleri ortaya çıkıyor' projesinde ise turizm rehberi, CD hazırlanması, Web sitesi tasarımı ve tanıtım filmi pazarlanacağını kaydetti.

Tören sonunda Van Vali Yardımcısı Osman Ahsen tarafından, ilin turizmine yaptığı katkılar sebebiyle Zahir Kandaşoğlu'na bir plaket verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title