Haberler

Van: Vatso'dan '3. Dönem Emlak Danışmanlığı' Kursu

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Vatso) Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Emlakçılığın Bölgenin Gelişmesi ve Kalkınması Açısından Son Derece Önemli Olduğunu Söyledi.

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, emlakçılığın bölgenin gelişmesi ve kalkınması açısından son derece önemli olduğunu söyledi.

VATSO'nun Van Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile işbirliğiyle düzenlediği 3. Dönem Emlak Danışmanlığı Kursu başladı. VATSO toplantı salonunda düzenlenen kursun açılış töreninde konuşan Zahir Kandaşoğlu, emlak işinin Doğu Anadolu Bölgesi için son derece önemli olduğunu belirterek, bu alanda çalışan emlakçılara oda olarak öncülük ettiklerini söyledi. Kandaşoğlu, emlakçıları daha iyi yerlere getirmek, iyi bir ortam sağlamak, birlik ve beraberliği bir arada tutabilmek için bir kurs hazırladıkların vurguladı.

Konuşmaların ardından Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Mimarlar Odası Van Şube Sekreteri Murat Karakuş tarafından 3. Dönem Emlak Danışmanlığı konusundaki kursa geçildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title