Haberler

Van: Van'da Türkiye Kamu-sen Üyelerine Konut Edinme Fırsatı

Van'da Akka İnşaat ile Türkiye Kamu-sen Arasında İmzalanan Protokolle Sendika Üyelerine, Uygun Şartlarda Konut Sahibi Olma İmkanı Sağlandı.

Van'da Akka İnşaat ile Türkiye Kamu-Sen arasında imzalanan protokolle sendika üyelerine, uygun şartlarda konut sahibi olma imkanı sağlandı.

Türkiye Kamu-Sen Van İl Temsilcisi Ünal Çavuşoğlu, Türk Eğitim-Sen Van İl Başkanı Kutbettin Yıldız, Akka İnşaat Sahibi Ahmet Kaval ve bazı sendika üyeleri, Van-Erciş Karayolu üzerindeki Bölge Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü arkasında bulunan ve temeli atılan Ak-Şehir Konutları'nda incelemelerde bulundu. İnşaat yerini inceledikten sonra bir basın açıklaması yapan İl Temsilcisi Ünal Çavuşoğlu, konut sahibi olmak isteyen üyelerin Pazartesi günü itibariyle müracaat edebileceğini söyledi. Çavuşoğlu, Türkiye Kamu-Sen'in yol gösterici ve hizmet veren bir sendika olduğunu belirtti. Çağdaş şehirciliğin tüm imkanlarına yer verdiklerini anlatan Ünal Çavuşoğlu, "Son zamanlarda Van'da bazı sendikalar ve kurumlar sadece hayalden ibaret projeler üretti. Ancak biz ciddi bir proje ile üyelerimizin karşısına çıkıyoruz" dedi.

Türk Eğitim-Sen Van İl Başkanı Kutbettin Yıldız ise, Akka İnşaat ile Türkiye Kamu-Sen arasında yapılan protokol çerçevesinde, Türkiye Kamu-Sen'e bağlı 11 iş kolunda faaliyet gösteren sendika üyelerinin uzun vadede ve uygun ödeme koşullarıyla konut sahibi yapma yolunda ilk adımı attıklarını ifade etti. Yıldız, Kamu-Sen olarak Ak-Şehir Konutları projesiyle üyelerine, hem yeni bir yaşamın kapılarını açtıklarını hem de kazançlı bir yatırım götürdüklerini ifade etti.

Proje, Nisan 2007 yılı içerisinde hayata geçecek. Projenin uygulandığı toplam 62 bin metrekarelik alanın 12 bin metrekarelik kısmına konutlar, geriye kalan 47 bin 500 metrekarelik alana ise botanik bahçe, spor sahaları, çocuk oyun alanları, oto parklar ve diğer yerleşim birimlerinin yapılması planlanıyor. Daireler 105, 125 ve 145 metrekare olacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title