Haberler

Van: Van'da Liseler Arası Basketbol İl Grup Müsabakaları Başladı

Milli Eğitim Bakanlığı Okul İçi Beden Eğitimi ve İzcilik Dairesi Başkanlığı Tarafından Düzenlenen Liseler Arası Kız-erkek Basketbol İl Grup Müsabakaları Van'da Başladı.

Milli Eğitim Bakanlığı Okul İçi Beden Eğitimi ve İzcilik Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Liseler Arası Kız-Erkek Basketbol İl Grup müsabakaları Van'da başladı.

Van Gençlik Spor İl Müdürlüğü Salonu'nda başlayan müsabakalara 8 ilden kız-erkek toplam 13 basketbol takımı katıldı. Tek devreli lig usulü oynanan müsabakalara kızlarda Batman Fatih Lisesi, Mardin Anadolu Lisesi, Siirt Kız Meslek Lisesi, Hakkari Lisesi ve Şırnak Çok Programlı Lisesi ile erkeklerde Batman Fatih Lisesi, Ağrı Hayrettin Atmaca Lisesi, Hakkari Atatürk Anadolu Lisesi, Şırnak Çok Programlı Lisesi, Bitlis Lisesi, Iğdır Anadolu Lisesi, Mardin Anadolu Lisesi ve Siirt Selam Değer Lisesi basketbol takımları katıldı. Müsabakalarda ilk olarak kızlarda, Hakkari Lisesi ile Batman Fatih Lisesi basketbol takımları karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen maçta Hakkari Lisesi, Batman Fatih Lisesi'ni 35-31 mağlup etmeyi başardı. Günün diğer maçlarında Siirt Kız Meslek Lisesi, Mardin Anadolu Lisesi'ni 41-39 yenerken, rakibi müsabakaya çıkmayan Şırnak Çok Programlı Lisesi ise bir üst tura hükmen galip olarak çıktı.

Erkeklerde ise Batman Fatih Lisesi, Şırnak Çok Programlı Lisesi'ni 79-70 mağlup etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title