Haberler

Van: Van'da 'Huzur Operasyonu'

Van İl Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, Van'ın asayişini en iyi duruma getirmek için arkadaşlarıyla beraber 24 saat görev başında olduklarını söyledi.

Van İl Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, Van'ın asayişini en iyi duruma getirmek için arkadaşlarıyla beraber 24 saat görev başında olduklarını söyledi.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şehrin 24 bölgesindeki eğlence yerlerinde operasyon yaptı. Emniyet Müdürü M. Salih Kesmez'in de katıldığı eş zamanlı operasyonlarda 403 polis görev yaptı. Dün gece saat 18:00 ile 20:00 arasında yapılan operasyonlarda, Emniyet Müdürü Kesmez, vatandaşlarla bizzat ilgilenirken yapılan uygulamalar hakkında insanların tepkilerini öğrenmeye çalıştı. 2 saat süren ve eş zamanlı yapılan operasyon sonucunda 43 fenni muayene, 2 ehliyetsiz araç kullanmak, 1 kaçak mazot nakletmek suçlarından toplam 46 araç trafikten men edilirken; 43 aracın camlarındaki filmler söktürüldü. Ayrıca 21 araca çeşitli suçlardan toplam bin 936 YTL para cezası verilirken, 2 ruhsatsız işyeri, 1 çay ocağında kumar oynanması, bir işyerinde de küçük yaşta çocuk bulundurulması nedeniyle toplam 4 işyerine tutanak tutuldu. Son olarak da aranan şahıslardan, 1 müessir fiil, 1 elektrik hırsızlığı, 1 asker yoklama kaçağıyla Ankara İl Emniyet Müdürlüğü'nden yakalama müzekkereli 1 kişi olmak üzere aranan toplam 4 şahıs yakalandı.

Operasyon hakkında basın mensuplarına açıklama yapan Müdür Kesmez, şehrin 24 noktası, 4 giriş-çıkış yeri ve şehir merkezinin 19 değişik yerinde huzur operasyonu adı altında bir çalışma yaptıklarını söyledi. Kesmez, ayrıca 6 karakol bölgesindeyse umuma açık yerlerde uygulamaların yapıldığını bildirdi. Bundan sonra bu uygulamaların belli zamanlarda yapılacağını ifade eden Kesmez, "Amacımız; aranan şahısları yakalayarak, insanların güvenliğini sağlamak. Van'ın asayişini en iyi şekilde yapmak için arkadaşlarımla beraber 24 saat görev başındayız. İnsanların bize yardımcı olmasını, daha doğrusu kendi güvenliklerine sahip çıkmasını istiyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title