Haberler

Van: Van Belediye Başkanı Yenigün'den Başarılı Boksörcülere Ödül

Van Belediye Başkanı Burhan Yenigün, İran'ın Urumiye ve Bukan Şehirlerinde Yapılan Boks Turnuvasında Takım Halinde Birinci Olan Belediyespor Kulübü Boks Takımı Oyuncularını Altınla Ödüllendirdi.

Van Belediye Başkanı Burhan Yenigün, İran'ın Urumiye ve Bukan şehirlerinde yapılan boks turnuvasında takım halinde birinci olan Belediyespor Kulübü Boks Takımı oyuncularını altınla ödüllendirdi.

Makamında genç sporcuları kabul eden Burhan Yenigün, ödül töreni öncesi bir açıklama yaparak, sporda sadece futbol dalının olmadığını ve diğer branşlarda da başarılı olduklarını söyledi. Son yıllarda yaptıkları başarılı çalışmaların meyvesini yavaş yavaş almaya başladıklarını ifade eden Yenigün, "İran'ın Urimiye ve Bukan şehirlerinde, 15-21 Kasım 2006 tarihleri arasında yapılan boks turnuvasında, kentimizi ve belediyemizi temsil eden Belediyespor Kulübü Boks Takımı, takım halinde birinci oldu. Sporcularımız 8 tane birincilik, 5 tane de ikincilik aldı. Takımımızın başarılı olmasından dolayı kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devam etmesini istiyorum" dedi.

Başkan Yenigün, konuşmasının ardından turnuvada ferdi olarak birinci olan sporcuları tam Cumhuriyet, ikinci olanları ise yarım Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi. Takım antrenörlerini de tam Cumhuriyet altını ile ödüllendiren Yenigün, daha sonra sporcularla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title