Haberler

Van: Türkiye 3. Futbol Ligi

Belediye Vanspor Kulübü Başkanı Abdullah Çalım, Medyada Yer Alan Taraftarın, Teknik Direktör Nevzat Şipal'i İstemediği Yönündeki Haberin Gerçeği Yansıtmadığını Belirterek, "Uyum İçinde Çalıştığımız Şipal ile Yolumuza Devam Edeceğiz" Dedi.

Belediye Vanspor Kulübü Başkanı Abdullah Çalım, medyada yer alan taraftarın, Teknik Direktör Nevzat Şipal'i istemediği yönündeki haberin gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Uyum içinde çalıştığımız Şipal ile yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Başkan Abdullah Çalım, yaptığı açıklamada, basında yer alan haberlerin maksatlı, yanlış ve kışkırtıcı olduğunu iddia etti. Kendilerine destek veren taraftarlarla birilikte takımı en iyi yere getirmek istediklerini belirten Çalım, "Bizim morale ihtiyaç duyduğumuz zamanlarda yapılan bu haberler bizi yıpratmaya yöneliktir. Biz, hocamız Nevzat Şipal ile yola devam ediyoruz. Birkaç provokatörün demesi ile gömlek değiştirir gibi hoca değiştirmeyiz. Hem böyle bir şey olsa bile buna ancak biz karar veririz. Kimsenin hocaya 'Çek git' deme hakkı yoktur. İnsaftan uzak yorumlardan kaçınılmasını ve takıma daha yapıcı eleştirilerin yapılmasını istiyoruz. Biz idareciler, teknik heyet ve oyuncularla birlik ve bütünlük içerisinde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Sporcularımızın performansına ve kalitesine çok güveniyoruz" dedi.

Van'ın ve Vanlı'nın temsilcisi olarak profesyonel liglerde mücadele eden Belediye Vanspor'da hiçbir istifa ve görevi bırakmanın söz konusu olmadığını da kaydeden Başkan Çalım, "Şimdiye kadar geldiğimiz noktayı elbette ki tahlil ediyor ve gereken tedbirleri alıyoruz. Taraftarlarımızın sağduyusuna güvenerek bundan sonraki yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz. Takımın bazı noksanlıkları üzerinde siyaset yapmaya kalkışarak, bundan bazı odaklara yaranma telaşı, hiç kimseye yarar getirmeyecektir. Hiç kimse, bu gelişmelerden kendine pay çıkararak medet ummasın. Biz sayın Nevzat Şipal ve oyuncu kadromuza güveniyoruz. Taraftarımızın desteği bizim için büyük bir moral olacaktır. Uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bazı odaklar takımın motivasyonunu bozmak için ellerinden geleni yapmakta ve kuru gürültü koparmaktadırlar. Biz, art niyetli, belli yerlerden destek alan ve bu takımı baştan yıpratmaya çalışanlara hiçbir zaman fırsat vermeyeceğiz. Hocamız Şipal, Türkiye'de ilk 25 teknik direktör arasında sayılmakta ve futbol kariyeri açısından önemli mesafeler almış birisidir. Biz daha yolun başında iken herkesten destek beklemekteyiz. Kaybettiğimiz hiçbir şey yoktur. Yolumuza inanarak ve azimle çalışarak devam etmekteyiz" diye konuştu.

Başkan Çalım, 170 bin YTL gibi az bir para ile kurulan Belediye Vanspor'un yoluna devam etmekte olduğunu da ifade ederek, "Biz bu işi başaracağımıza ve verilecek desteklerle bir yere geleceğimize inanıyoruz. Bu takımı desteklemek Van'ı desteklemek demektir. Vanspor kamuoyundan destek bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title