Haberler

Van: Türkiye 3. Futbol Ligi

Türkiye 3. Futbol Ligi 1. Grup'ta mücadele edecek Belediye Vanspor, dış transferde renklerine bağladığı 9 futbolcuyu, düzenlediği toplantıyla basına tanıttı.

Türkiye 3. Futbol Ligi 1. Grup'ta mücadele edecek Belediye Vanspor, dış transferde renklerine bağladığı 9 futbolcuyu, düzenlediği toplantıyla basına tanıttı.

Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Burhan Yenigün, Belediye Vanspor Kulübü Başkanı Abdullah Çalım, Teknik Direktör Nevzat Şipar, yönetim kurulu üyeleri ve yeni transferler katıldı. Belediye Başkanı Burhan Yenigün, belediye başkanlığı seçimlerinden önce halka söz verdikleri gibi Belediye Vanspor'u bu yıl 3. Lig'e çıkararak Van'a bir profesyonel takım kazandırdıklarını kaydetti. Belediye Vanspor'u 3. Lig'e çıkarmakla yetinmeyeceklerini ifade eden Başkan Yenigün, hedeflerinin önce 2. Lig, daha sonraki yıllarda ise Süper Lig'e çıkmak olduğunu ifade etti. Belediye Vanspor'un ligde başarılı olması için her türlü desteği vereceğini kaydeden Başkan Yenigün, Van halkını da takımlarına sahip çıkmaya çağırdı.

Belediye Vanspor Kulübü Başkanı Abdullah Çalım ise, yeni transferleri basına tanıttı. Aldıkları futbolcuların hepsinin kaliteli ve genç futbolcular olduğunu ifade eden Çalım, "Yaptığımız transferlerle birlikte futbolcularımızın yaş ortalamasını 24'e düşürdük. Bu da profesyonel bir kulüp için oldukça ideal bir yaş ortalamasıdır" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Başkan Yenigün, Kulüp Başkanı Çalım, teknik heyet ve yeni transferler, birlikte basın mensuplarına poz verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title