Haberler

Van: TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'nun Hakkari Gezisi

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Vatso) Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Bölgeyi Önemsediğini Söyledi.

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun bölgeyi önemsediğini söyledi.

Pazar günü Van'dan Hakkari'ye geçen ve orada 'Hakkari Müşterek Oda Toplantısı'na katılan Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ziyaretini değerlendiren Zahir Kandaşoğlu, TOBB'un bölgeyle yakından ilgilendiğini belirtti. Son zamanlarda yaşanan sel felaketinden sonra TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin bölgeye yakın ilgi gösterdiğini de ifade eden Kandaşoğlu, "Hakkari'de düzenlenen 'Müşterek Oda Programı' toplantısında ilimiz ve bölgemiz ile ilgili yapılan değerlendirmeler yerinde olmuştur. Bölgemizin en büyük sorunu, aş ve iştir. Yaptığımız önerileri TOBB dikkate alarak hükümete aktarıyor. Bu bölgede işsizliğin önüne geçmek, ekonomik anlamda kalkınmak için öncelikle istihdam alanları oluşturulmalıdır. Yatırımcının önündeki engeller kaldırılmalı ve bölge yatırımlar için cazip hale getirilmelidir" dedi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin bu yıl içinde Van'a birkaç defa gelmelerini önemsediklerini söyleyen Kandaşoğlu, ziyaret anısına yeni yaptıkları bina fotoğrafının tablosunu da Hisarcıklıoğlu'na hediye etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title