Haberler

Van: Tarım İl Müdürlüğü'nden "Küpe" Çağrısı

Van Tarım İl Müdürlüğü, Yaklaşan Kurban Bayramında Kesilecek Olan Büyükbaş Hayvanların Kulaklarındaki Küpelerin Kendilerine Getirilmesi İçin Çağrıda Bulundu.

Van Tarım İl Müdürlüğü, yaklaşan kurban bayramında kesilecek olan büyükbaş hayvanların kulaklarındaki küpelerin kendilerine getirilmesi için çağrıda bulundu.

Tarım İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Türkiye genelindeki büyükbaş hayvanların kulaklarına takılan küpelerdeki numaralarla belirlendiği, ileride bunlarda herhangi bir yanlış bilgininin olmaması için vatandaşların küpeleri müdürlüklerine getirmeleri ifade edildi. Açıklamada, "İlimizde ve Türkiye'de kaç büyükbaş hayvanın olduğu kulaklara tıkılan küpelerle belirlenmektedir. Kurban bayramında kesilecek olan küpeli hayvanların Türkiye genelinde yapılan istatistikler sonucunda herhangi bir yanlışın olmaması için vatandaşlarımızın bu numaraları bize getirmelerini bekliyoruz" denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title