Haberler

Van Şoförler Odası Yeni Hizmet Binasına Taşındı

Van Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Faruk Alpaslan, Çalışmalarını Artık Yeni Hizmet Binalarında Sürdüreceklerini İfade Ederek, Herkese Hayırlı Olsun Temennisinde Bulundu.

Van Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Faruk Alpaslan, çalışmalarını artık yeni hizmet binalarında sürdüreceklerini ifade ederek, herkese hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Van Şoförler ve Otomobilciler Odası, Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde bulunan Odalar İş Merkezi binasında hizmet vermeye başladı. Konu ile ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Faruk Alpaslan, binanın 3'ncü katı komple 300 bin YTL'ye satın aldıklarını belirtti. Binadaki yeni düzenlemelere hayli bir para harcandığını ifade eden Alpaslan, eski yerin ise 300 bin YTL'ye satıldığını kaydetti. Tüm çalışmalarını artık buradan yürütüleceğini anlatan Alpaslan, "Böyle bir mekana yıllardır il olarak ihtiyacımız vardı. Ziyaretler esnasında sıkıntılar yaşıyor, yer yetersizliğinden ise hizmet üretemiyorduk. Bu doğrultuda girişimlerde bulunarak, daha modern bir yerde hizmet vermeyi amaçladık ve böylesi bir mekanı satın aldık. Buradaki bölmeleri yıkarak, yeni odalar ve yeni birimler oluşturduk. Yeni hizmet yerimiz, başkan ve yardımcılarına ait odalar başta olmak üzere, 100 kişilik toplantı salonu, yönetim kurulu odası, plaka odası, kayıt bölümlerinin bulunduğu çalışma ortamı, genel sekreter gibi mekanlardan oluşuyor. Böylesi bir mekanın üyelerimiz başta olmak üzere tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

(SER-MET-Y) 17.03.2008 18:33 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title